НАЦІОНАЛЬНА ЕКСПЕРТНА КОМІСІЯ УКРАЇНИ
З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ СУСПІЛЬНОЇ МОРАЛІ
Р І Ш Е Н Н Я
31.03.2011 N 3
З метою врегулювання питань експертної діяльності Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі ВИРІШИЛА:
1. Внести до Інструкції про порядок проведення експертизи Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі, затвердженої рішенням Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі від 26.03.2009 N 3 (va003623-09) (із змінами та доповненнями), такі зміни:
1.1. Пункт 5.3 викласти в такій редакції:
"5.3. Експертне дослідження оформлюється на бланку Національної комісії і підписується спеціалістом, який проводив дослідження, та погоджується керівником(ами) структурного підрозділу, у якому він працює".
1.2. У пункті 5.6:
у абзаці першому після слів "Головою Національної комісії" доповнити словами "або його заступником, або особою, що заміщує Голову Національної комісії";
у абзаці другому слово "гербової" виключити.
2. У зв'язку з затвердженням нової структури апарату Національної комісії підготувати нову редакцію Інструкції про порядок проведення експертизи Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі.
Голова Національної експертної
комісії України з питань
захисту суспільної моралі
В.В.Костицький