ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
14.03.2011 N 57

Про укладення галузевої угоди (телебачення і радіомовлення) на 2011-2012 роки

У зв'язку з підписанням 9 листопада 2010 року Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2010-2012 роки (n0006120-10) та зверненням Центрального комітету профспілки працівників культури України, з метою укладення галузевої угоди (телебачення і радіомовлення) на 2011-2012 роки між Державним комітетом телебачення та радіомовлення України та ЦК профспілки працівників культури України НАКАЗУЮ:
1. Для участі у веденні колективних переговорів і підготовки проекту галузевої угоди (телебачення і радіомовлення) на 2011-2012 роки затвердити робочу комісію з повноважних представників Державного комітету телебачення та радіомовлення України та Центрального комітету профспілки працівників культури України у такому складі:
від Держкомтелерадіо:
Плаксюк Ю.О. - Голова Комітету
Кравченко Д.В. - заступник Голови Комітету
Абрамов С.О. - директор департаменту телебачення і радіомовлення
Бартош Н.В. - директор фінансово-економічного департаменту
Забочіна І.К. - заступник директора фінансово-економічного департаменту начальник відділу фінансування бюджетних програм та економічного аналізу
Загарія-Сидоренко Н.І. - начальник юридичного управління
Романенко Л.В. - начальник відділу госпрозрахункової діяльності та госпрозрахункових підприємств фінансово-економічного департаменту
Семенюк В.І. - начальник відділу кадрової роботи та державної служби
Савенко О.М. - генеральний директор Київської державної регіональної телерадіокомпанії (за згодою)
Ганжа Н.О. - начальник економічного управління НРКУ (за згодою) від ЦК Профспілки працівників культури України:
Перелигіна Л.Ф. - голова ЦК Профспілки (за згодою)
Колодко Л.В. - голова Київської міської організації Профспілки працівників культури (за згодою)
Пророк В.В. - юрист ЦК Профспілки (за згодою)
Масенко Т.П. - завідуюча відділом ЦК Профспілки (за згодою)
Голубов Ю.Й. - голова Об'єднаного профкому профспілкових організацій Держкомтелерадіо (за згодою)
2. Доручити робочій комісії провести переговори щодо укладення нової галузевої угоди (телебачення і радіомовлення) на 2011-2012 роки.
3. Фінансово-економічному департаменту (Бартош Н.В.) для ведення конструктивного соціального діалогу до 1 квітня 2011 року забезпечити підготовку проекту галузевої угоди (телебачення і радіомовлення) на 2011-2012 роки між Державним комітетом телебачення та радіомовлення України та ЦК профспілки працівників культури України з урахуванням змін у діючому законодавстві України та нормативно-правовій базі.
Після підписання галузевої угоди (телебачення і радіомовлення) на 2011-2012 роки між Державним комітетом телебачення та радіомовлення України та ЦК профспілки працівників культури України в установленому порядку подати її Міністерству соціальної політики на реєстрацію.
4. Керівникам структурних підрозділів Комітету в межах компетенції прийняти участь у розробці проекту галузевої угоди (телебачення і радіомовлення) на 2011-2012 роки.
5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
Голова Комітету
Ю.Плаксюк