ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ
ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
22.01.2008 N 80
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
5 лютого 2008 р.
за N 81/14772

Про внесення змін до Порядку погодження в Державній комісії з регулювання ринків фінансових послуг України договорів перестрахування з перестраховиками-нерезидентами для перерахування (купівлі) іноземної валюти страховиками-резидентами та страховими (перестраховими) брокерами-резидентами

( Розпорядження фактично втратило чинність у зв'язку з втратою чинності Розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг N 4123 (z0694-05) від 03.06.2005, до якого вносились зміни )
Відповідно до статей 27 та 28 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг" (2664-14) та статті 36 Закону України "Про страхування" (85/96-ВР) Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України ПОСТАНОВИЛА:
1. Внести до Порядку погодження в Державній комісії з регулювання ринків фінансових послуг України договорів перестрахування з перестраховиками-нерезидентами для перерахування (купівлі) іноземної валюти страховиками-резидентами та страховими (перестраховими) брокерами-резидентами, затвердженого розпорядженням Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 03.06.2005 N 4123 (z0694-05) , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 29.06.2005 за N 694/10974, такі зміни:
1.1. У пункті 1 слова "територіальних управлінь" та слова "за місцем їх державної реєстрації" виключити.
1.2. Абзац перший пункту 2 викласти в такій редакції:
"2. Уповноважені особи Держфінпослуг, визначені наказом Голови Держфінпослуг, перелік яких оприлюднюється на офіційному веб-сайті Держфінпослуг, або особи, що виконують їх обов'язки (далі - уповноважені особи), протягом десяти робочих днів проводять розгляд договорів перестрахування на їх відповідність законодавству, а саме".
1.3. У пункті 3:
слова "голова територіального управління (виконувач обов'язків)" замінити словами "уповноважена особа";
слова "печатку територіального управління" замінити словами "відповідну печатку".
1.4. У пункті 4 слова "голова територіального управління (виконувач обов'язків)" в усіх відмінках замінити словами "уповноважена особа" у відповідних відмінках.
1.5. У пункті 5 слова "територіальне управління готує" замінити словами "уповноважена особа надає".
2. Департаменту страхового нагляду разом з юридичним департаментом забезпечити подання цього розпорядження до Міністерства юстиції України для державної реєстрації.
3. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення роботи керівника забезпечити опублікування цього розпорядження у засобах масової інформації після його державної реєстрації.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Комісії - директора департаменту страхового нагляду.
Голова Комісії
В.Альошин
Протокол засідання Комісії
22.01.2008 N 390
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державного комітету
України з питань регуляторної
політики та підприємництва
Перший заступник Голови
Національного банку України
К.Ващенко
А.В.Шаповалов