ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
Н А К А З
12.07.2011 N 167

Про внесення змін до параграфу 21 Регламенту Головного управління державної служби України та його територіальних органів стосовно заборони входу відвідувачів у приміщення Головдержслужби з предметами, що мають ознаки дарунків

З метою забезпечення реалізації статті 8 "Обмеження щодо одержання дарунків (пожертв)" Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" (3206-17) стосовно обмеження щодо одержання дарунків НАКАЗУЮ:
1. Внести до параграфу 21 Регламенту Головного управління державної служби України та його територіальних органів (v0071351-08) наступну зміну:
- пункт 9 доповнити новим абзацом такого змісту:
Установити, що вхід відвідувачів у приміщення Головдержслужби та територіальних органів з пакетами та іншими предметами, що мають ознаки дарунків, забороняється.
2. Інспекторам служби охорони центрального апарату Головдержслужби не допускати вхід відвідувачів у приміщення Головдержслужби з пакетами, іншими речами, що мають ознаки дарунків.
3. Керівникам територіальних управлінь Головдержслужби, в межах компетенції, здійснити відповідні заходи щодо заборони входу в приміщення відповідних територіальних органів відвідувачів з предметами, що мають ознаки дарунків.
4. Адміністративно-фінансовому департаменту ознайомити з цим наказом першого заступника Начальника Головдержслужби, заступників Начальника Головдержслужби, керівників структурних підрозділів, керівників територіальних органів та підвідомчих установ Головдержслужби.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Начальника Головдержслужби згідно з розподілом обов'язків.
Начальник Головдержслужби
Т.Мотренко