МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ
Н А К А З
02.09.2011 N 412-к

Про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького

Відповідно до частини першої статті 39 Закону України "Про вищу освіту" (2984-14) НАКАЗУЮ:
1. Оголосити конкурс на заміщення посади ректора Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.
2. Департаменту роботи з персоналом та керівними кадрами (Некрасса І.А.):
2.1. Опублікувати оголошення про проведення конкурсу в газеті "Освіта України" та організувати прийом і розгляд документів від претендентів на їх відповідність вимогам, передбачених Законом України "Про вищу освіту" (2984-14) , та внести кандидатури претендентів до вищого колегіального органу громадського самоврядування Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.
2.2. Спільно з адміністрацією Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького організувати проведення виборів керівника вищого навчального закладу згідно з вимогами статей 37 і 39 Закону України "Про вищу освіту" (2984-14) .
2.3. Розмістити оголошення щодо проведення конкурсу на заміщення посади ректора Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького на офіційному веб-сайті Міністерства (www.mon.gov.ua) та Інтернет-порталі "Єдине освітнє інформаційне вікно України" (www.osvita.com).
3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
Міністр
Д.В.Табачник