П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про проведення парламентських слухань на тему: "Стан суспільної моралі в Україні"

У зв'язку із зниженням рівня культури в суспільстві та з метою недопущення його моральної і духовної деградації Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 9 листопада 2011 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Стан суспільної моралі в Україні".
2. Кабінету Міністрів України в установленому порядку підготувати і подати до Верховної Ради України необхідні інформаційно-аналітичні матеріали та пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, а також визначити доповідачів із зазначеного питання.
3. Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності забезпечити підготовку та проведення зазначених парламентських слухань.
4. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
5. Апарату Верховної Ради України здійснити відповідне матеріально-технічне забезпечення проведення парламентських слухань та видання їх матеріалів Видавництвом Верховної Ради України.
Голова Верховної Ради України
В.ЛИТВИН
м. Київ, 8 вересня 2011 року
N 3709-VI