П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення зміни до додатка N 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" щодо проведення міжнародними експертами перевірки діяльності державних банків, фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, здійснення зовнішніх та внутрішніх запозичень

Верховна Рада України постановляє:
1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення зміни до додатка N 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" щодо проведення міжнародними експертами перевірки діяльності державних банків, фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, здійснення зовнішніх та внутрішніх запозичень (реєстр. N 9234), поданий народним депутатом України Мельником П.В.
2. Доручити Комітету Верховної Ради України з питань бюджету доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб'єктів права законодавчої ініціативи, скоротивши строки подання та розгляду таких зауважень і пропозицій наполовину, та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.
Голова Верховної Ради України
В.ЛИТВИН
м. Київ, 6 жовтня 2011 року
N 3824-VI