НАЦІОНАЛЬНА ЕКСПЕРТНА КОМІСІЯ УКРАЇНИ
З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ СУСПІЛЬНОЇ МОРАЛІ
ПРОТОКОЛЬНЕ РІШЕННЯ
03.02.2011 N 2
Розглянувши інформацію апарату Національної комісії щодо кількості об'єктів, які надходять на дослідження за результатами перевірок правоохоронними органами дотримання вимог Закону України "Про захист суспільної моралі" (1296-15) на виконання доручення Генеральної прокуратури України, а також ураховуючи обмежені строки прийняття рішень за результатами цих перевірок, Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі ВИРІШИЛА:
1. Доручити апарату Національної комісії за результатами досліджень об'єктів на відповідність чинному законодавству про захист суспільної моралі й можливість їх обігу на території України попередньо надсилати заявникам висновки.
2. Уповноважити Голову Національної комісії В.В.Костицького у разі наявності підстав для залучення інших фахівців та проведення комплексного дослідження визначати установи та надсилати матеріали з метою отримання фахового висновку з подальшим винесенням питання на засідання Національної комісії.
3. У пункті 22 Регламенту Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, затвердженого рішенням Національної комісії від 29.10.2009 N 12 (vr012623-09) , після слів "на засідання Національної комісії" доповнити словами "Головою Національної комісії або іншою особою за його дорученням".
Голова Національної
експертної комісії України
з питань захисту
суспільної моралі
В.В.Костицький