МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
24.05.2004 N 265

Про затвердження та введення в дію галузевого керівного документа "Методичні вказівки з основних положень нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів енергопідприємствами України"

( Додатково див. Наказ Міністерства енергетики та вугільної промисловості N 440 (v0440732-11) від 31.08.2011 )
З метою забезпечення ефективного функціонування системи нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів НАКАЗУЮ:
1. Затвердити та ввести в дію галузевий керівний документ "Методичні вказівки з основних положень нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів енергопідприємствами України" (далі - Методичні вказівки), який набуває чинності через 30 днів з дати підписання цього наказу.
2. Госпрозрахунковому підрозділу "Науково-інженерний енергосервісний центр" інституту "Укрсільенергопроект" (Білоусов В.І.) внести Методичні вказівки до реєстру і комп'ютерного банку даних чинних галузевих керівних документів Мінпаливенерго та забезпечити своєчасне внесення змін і доповнень.
3. Усім суб'єктам електроенергетики (енергетичним компаніям, підприємствам і організаціям) замовити об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдурова Г.П.) необхідну кількість примірників Методичних вказівок і оплатити витрати на їх розробку і тиражування.
4. Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдурова Г.П.) в місячний термін забезпечити видання і надходження необхідної кількості примірників Методичних вказівок енергетичним компаніям, підприємствам і організаціям відповідно до їх замовлень. Разом з госпрозрахунковим підрозділом "Науково-інженерний енергосервісний центр" інституту "Укрсільенергопроект" (Білоусов В.І.) організувати облік контрольних примірників.
5. З набранням чинності цими Методичними вказівками визнати таким, що втратив чинність, ГКД 34.09.107-98 "Методичні вказівки з основних положень нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів в Міністерстві енергетики України", затверджений першим заступником Міністра енергетики України В.А.Лучниковим 3 серпня 1998 року.
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Чеха С.М.
Міністр
С.Тулуб