МІНІСТЕРСТВО ЗАКОРДОННИХ СПРАВ УКРАЇНИ
Л И С Т
26.10.2011 N 72/14-612-3232
Міністерство юстиції України
Копія: Апарат Верховної
Ради України
Секретаріат Кабінету
Міністрів України
Міністерство економічного
розвитку і торгівлі України

Щодо Угоди про регулювання поставок деяких видів сталевих труб, походженням з України, на території Республіки Білорусь, Республіки Казахстан та Російської Федерації

Повідомляємо, що 23 вересня 2011 року у м. Алмати було вчинено Угоду про регулювання поставок деяких видів сталевих труб, походженням з України, на території Республіки Білорусь, Республіки Казахстан та Російської Федерації (998_507) .
Відповідно до статті 7 Угоди вона набирає чинності для Української та Казахської Сторін з 1 жовтня 2011 року. Для Білоруської та Російської Сторін Угода тимчасово застосовується з 1 жовтня 2011 року та набирає чинності з дати отримання повідомлень, надісланих Білоруською та Російською Сторонами Сторонам, про виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання Угодою чинності.
Угода (998_507) діє до 31 грудня 2011 року.
З дати набрання чинності зазначеною Угодою для Української Сторони та її тимчасового застосування Російською Стороною припиняє свою дію Угода між Міністерством економіки України та Міністерством економічного розвитку Російської Федерації про регулювання поставок деяких видів сталевих труб, походженням з України, на митну територію Російської Федерації від 13 січня 2005 року (643_291) .
З метою включення до Єдиного реєстру нормативно-правових актів України та офіційного опублікування у додатку надсилаємо офіційно засвідчений текст згаданого міжнародного договору (на адресу Мін'юсту).
Т.в.о. директора Договірно-
правового департаменту
Л.А.Герасько