УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 16 грудня 2009 р. N 1686-р
Київ
( Розпорядження втратило чинність на підставі Постанови КМ N 1126 (1126-2011-п) від 02.11.2011 )

Про затвердження плану заходів з проведення роз'яснювальної роботи з питань застосування основних норм Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції"

1. Затвердити план заходів з проведення роз'яснювальної роботи з питань застосування основних норм Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції" (1506-17) , що додається.
2. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям забезпечити виконання затвердженого цим розпорядженням плану заходів у межах бюджетних призначень і про результати поінформувати Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 31

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Кабінету Міністрів України
від 16 грудня 2009 р. N 1686-р

ПЛАН

заходів з проведення роз'яснювальної роботи з питань застосування основних норм Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції" ( 1506-17 )

Найменування заходу Відповідальні за виконання Строк виконання
1. Проведення тематичних нарад, засідань за круглим столом, семінарів, тренінгів, зустрічей з журналістами з питань роз'яснення норм антикорупційного законодавства міністерства, інші заінтересовані органи виконавчої влади I квартал 2010 р.
2. Забезпечення висвітлення діяльності органів державної влади щодо запобігання та протидії корупції Держкомтелерадіо, Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики, Головдержслужба, Мін'юст, інші заінтересовані органи виконавчої влади 2010- 2011 роки
3. Підготовка науково- практичного коментаря до нормативно- правових актів з питань протидії корупції та інформування Кабінету Міністрів України про результати проведеної роботи Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики, Мін'юст, Головдержслужба, МВС, інші заінтересовані органи виконавчої влади I квартал 2010 р.
4. Сприяння впровадженню електронної системи надання адміністративних послуг (з використанням сучасних інформаційних технологій) Держкомінформатизації, Головдержслужба, інші заінтересовані органи виконавчої влади 2010 рік
5. Підготовка посібника з питань застосування норм антикорупційного законодавства Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики, Головдержслужба, Мін'юст, інші заінтересовані органи виконавчої влади I квартал 2010 р.
6. Проведення дослідження стосовно ставлення громадян до антикорупційного законодавства міністерства, інші заінтересовані органи виконавчої влади -"-
7. Забезпечення залучення наукових установ до проведення досліджень у сфері протидії корупції з метою розроблення рекомендацій щодо врегулювання проблемних питань, пов'язаних із застосуванням норм Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції" (1506-17) Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики перше півріччя 2010 р.
8. Проведення на базі вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців у галузі знань "Державне управління", навчальних семінарів з питань антикорупційного законодавства МОН, Головдержслужба, інші заінтересовані органи виконавчої влади, Національна академія державного управління при Президентові України 2010 рік
9. Організація роботи щодо підвищення кваліфікації працівників органів виконавчої влади з питань зв'язків з громадськістю та взаємодії із засобами масової інформації Держкомтелерадіо, Головдержслужба, МОН, Мін'юст -"-
10. Підготовка і подання на розгляд Кабінету Міністрів України пропозицій щодо створення єдиного веб-порталу з питань антикорупційного законодавства Уповноважений з питань антикорупційної політики, Держкомтелерадіо, Держкомінформатизації, інші заінтересовані органи виконавчої влади I квартал 2010 р.
11. Розроблення та включення до навчальних програм вищих і загальноосвітніх навчальних заходів курсу з питань протидії корупційним правопорушенням МОН, Мін'юст, Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики, МВС -"-