НАЦІОНАЛЬНА ЕКСПЕРТНА КОМІСІЯ УКРАЇНИ
З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ СУСПІЛЬНОЇ МОРАЛІ
Р І Ш Е Н Н Я
26.10.2011 N 19
Заслухавши інформацію щодо виконання робіт по підготовці та друкуванню Бюлетеня "Вісник Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі", Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі ВИРІШИЛА:
Затвердити Положення про Бюлетень "Вісник Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі" (додається).
Голова Національної
експертної комісії
України з питань
захисту суспільної моралі
В.В.Костицький

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Національної
експертної комісії України
з питань захисту
суспільної моралі
26.10.2011  N 19

ПОЛОЖЕННЯ

про Бюлетень "Вісник Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі"

1. Спрямування видання

1.1. Бюлетень "Вісник Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі" (далі - Бюлетень) є офіційним інформаційним виданням Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі (далі - Національна комісія) і призначений для працівників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, які здійснюють державний нагляд і контроль за додержанням вимог Закону України "Про захист суспільної моралі" (1296-15) та чинного законодавства у сфері захисту суспільної моралі, засобів масової інформації, широких кіл громадськості.
1.2. Бюлетень створюється з метою інформування про рішення, положення, документи, прийняті Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі, а також публікацій матеріалів, спрямованих на реалізацію державної політики у сфері захисту суспільної моралі, відповідно до Закону України "Про захист суспільної моралі" (1296-15) та Положення про Національну експертну комісію з питань захисту суспільної моралі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.11.2004 N 1550 (1550-2004-п) .

2. Назва

2.1. Назва Бюлетеня відображає мету, яку ставить перед собою засновник: інформування про діяльність Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі та прийняті нею рішення.

3. Обсяг

3.1. Обсяг Бюлетеня - не менше 50 сторінок формату А4.

4. Періодичність

4.1. Бюлетень виходитиме один раз в квартал.
4.2. В разі необхідності можуть готуватися спецвипуски.

5. Рубрики

5.1. Офіційні документи (рішення, положення, заяви, інструкції Національної комісії).
5.2. Законодавство.
5.3. Прес-служба повідомляє.
5.4. Наради, семінари, конкурси.
5.5. Точка зору (думки фахівців).
5.6. Зворотний зв'язок.

6. Засновник

6.1. Засновником Бюлетеня є Національна комісія.

7. Підготовка та видання Бюлетеня

7.1. Випуск у світ та розповсюдження Бюлетеня здійснює Видавець, про що укладається відповідна угода між Засновником та Видавцем.
7.2. Підбором матеріалів, підготовкою їх до друку, літредагуванням, коректурою займається відповідний структурний підрозділ Національної комісії, який передає матеріали на погодження редакційній колегії.
Склад редакційної колегії затверджується Головою Національної комісії.
7.3. Видавець здійснює додрукарську підготовку Бюлетеня: макетування, верстку, виведення на плівки, а також забезпечує друк та розповсюдження видання згідно з угодою, на підставі пред'явлення Засновником Свідоцтва про державну реєстрацію на основі календарного плану видання.

8. Фінансування Бюлетеня

8.1. Фінансування випуску Бюлетеня здійснюється за рахунок коштів Засновника, що складаються з видатків загального фонду державного бюджету в межах кошторисних призначень на поточний рік.
8.2. Розповсюдження випуску Бюлетеня здійснюється через Засновника.

9. Перелік одержувачів Бюлетеня

9.1. Одержувачі обов'язкового безоплатного примірника видань України, зазначені у Переліку, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2002 N 608 (608-2002-п) ;
9.2. Члени Національної комісії;
9.3. Члени Науково-консультативної ради Національної комісії;
9.4. Члени громадських колегій (регіональних комісії) з питань захисту суспільної моралі в регіонах;
9.5. Працівники апарату Національної комісії;
9.6. Учасники заходів, які проводяться Національною комісією.