П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про проведення парламентських слухань на тему: "Етнонаціональна політика України: здобутки та перспективи"

( Із змінами, внесеними згідно з Постановою ВР N 4178-VI (4178-17) від 20.12.2011 )
Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 11 січня 2012 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Етнонаціональна політика України: здобутки та перспективи".
( Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Постановою ВР N 4178-VI (4178-17) від 20.12.2011 )
2. Кабінету Міністрів України до 4 грудня 2011 року підготувати і подати до Верховної Ради України необхідні інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та пропозиції щодо рекомендацій парламентських слухань, а також визначити доповідачів із зазначеного питання.
3. Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин здійснити організаційні заходи щодо забезпечення проведення парламентських слухань та внести пропозиції щодо їх рекомендацій.
4. Запросити для участі у парламентських слуханнях представників всеукраїнських громадських організацій національних меншин України, органів державної влади, органів місцевого самоврядування та наукових установ.
5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
6. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення парламентських слухань, стенографування, а також видання їх матеріалів видавництвом Верховної Ради України.
7. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.
Голова Верховної Ради України
В.ЛИТВИН
м. Київ, 8 вересня 2011 року
N 3711-VI