КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 23 листопада 2011 р. N 1385
Київ

Про заходи, пов'язані із створенням державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус" імені І.Г. Харитоненка

На виконання Указу Президента України від 8 вересня 2011 р. N 901 (901/2011) "Про державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус" імені І.Г. Харитоненка" Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Міністерству оборони відрядити до 1 червня 2012 р. до державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус" імені І.Г. Харитоненка (далі - ліцей) військовослужбовців для заміщення у ньому відповідних посад із залишенням їх на військовій службі.
2. Погодитися з пропозицією Міністерства оборони та Міністерства освіти і науки, молоді та спорту щодо передачі в установленому порядку до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту нерухомого майна військового містечка N 1 (м. Суми), необхідного для розміщення та функціонування ліцею.
3. Міністерству оборони та Міністерству освіти і науки, молоді та спорту вжити заходів до передачі в установленому порядку в користування ліцею земельної ділянки, необхідної для його розміщення і функціонування.
4. Рекомендувати Сумській обласній раді здійснити до 1 червня 2012 р. заходи щодо ліквідації Сумського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені І.Г. Харитоненка.
5. Міністерству освіти і науки, молоді та спорту забезпечити функціонування ліцею з 1 вересня 2012 року.
6. Установити, що учні Сумського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені І.Г. Харитоненка продовжують навчання у новоствореному ліцеї.
7. Міністерству освіти і науки, молоді та спорту разом з Міністерством фінансів під час підготовки пропозицій щодо внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік" (4282-17) та складання проектів Державного бюджету України на наступні роки передбачати видатки на утримання ліцею.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70