МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ
Н А К А З
30.01.2012 N 87

Про оголошення конкурсу на зайняття посади ректора Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут"

Керуючись частиною першою статті 39 Закону України "Про вищу освіту" (2984-14) , враховуючи положення постанови Кабінету Міністрів України від 30 січня 2012 р. "Про внесення змін до Статуту Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут", НАКАЗУЮ:
1. Оголосити конкурс на зайняття посади ректора Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут".
2. Департаменту роботи з персоналом та керівними кадрами (Некрасса І.А.):
2.1. Опублікувати оголошення про проведення конкурсу в газеті "Освіта України" та організувати прийом і розгляд документів від претендентів на їх відповідність вимогам, передбачених Законом України "Про вищу освіту" (2984-14) та внести кандидатури претендентів до вищого колегіального органу громадського самоврядування Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" для проведення голосування.
2.2. Спільно з адміністрацією Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" організувати проведення виборів керівника вищого навчального закладу згідно з вимогами статей 37 і 39 Закону України "Про вищу освіту" (2984-14) .
2.3. Розмістити оголошення щодо проведення конкурсу на зайняття посади ректора Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" на офіційному веб-сайті Міністерства (www.mon.gov.ua).
3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Суліму Є.М.
Міністр
Д.В.Табачник