КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 18 січня 2012 р. № 59 Київ

Про затвердження Порядку та умов надання у 2012 році субвенції з державного бюджету бюджетові м. Києва на капітальний ремонт третього корпусу центру захисту дітей "Наші діти"

Відповідно до частини другої статті 97 Бюджетного кодексу України (2456-17) Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок та умови надання у 2012 році субвенції з державного бюджету бюджетові м. Києва на капітальний ремонт третього корпусу центру захисту дітей "Наші діти", що додаються.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70
ЗАТВЕРДЖЕНО 
постановою Кабінету Міністрів України 
від 18 січня 2012 р. № 59

ПОРЯДОК ТА УМОВИ

надання у 2012 році субвенції з державного бюджету ( 4282-17 ) бюджетові м. Києва на капітальний ремонт третього корпусу центру захисту дітей "Наші діти"

1. Ці Порядок та умови визначають механізм надання у 2012 році субвенції з державного бюджету (4282-17) бюджетові м. Києва на капітальний ремонт третього корпусу центру захисту дітей "Наші діти" (далі - субвенція).
2. Головним розпорядником субвенції є Мінсоцполітики, відповідальним виконавцем відповідної бюджетної програми - Київська міськдержадміністрація.
3. Субвенція спрямовується на проведення капітального ремонту третього корпусу центру захисту дітей "Наші діти".
4. Казначейство перераховує субвенцію відповідно до Порядку перерахування міжбюджетних трансфертів (1132-2010-п) , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 грудня 2010 р. № 1132 (Офіційний вісник України, 2010 р., № 96, ст. 3399), і Порядку обслуговування державного бюджету за видатками та операціями з надання та повернення кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету (z1401-11) , затвердженого Мінфіном.
5. Відображення у первинному та бухгалтерському обліку інформації про отримані (створені) оборотні та необоротні активи, а також відкриття рахунків, реєстрація, облік бюджетних зобов’язань в органах Казначейства та операції, пов’язані з використанням субвенції, здійснюються в установленому законодавством порядку.
6. Видатки, пов’язані з використанням субвенції, здійснюються за наявності проектно-кошторисної документації, оформленої і затвердженої в установленому законодавством порядку, та укладених договорів.
7. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок субвенції та їх попередня оплата проводяться в установленому законодавством порядку.
Оплата робіт здійснюється на підставі актів виконаних робіт.
8. Казначейство інформує щомісяця до 15 числа Мінсоцполітики та Мінфін про обсяги перерахованої субвенції.
9. Київська міськдержадміністрація подає щомісяця до 5 числа Мінсоцполітики звіт про результати виконання робіт та використання субвенції за встановленою ним формою.
10. Складення та подання фінансової і бюджетної звітності про використання субвенції, а також контроль за її цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.