Протокол N 3

між Фондом державного майна України та Міністерством по управлінню державним майном і приватизації Республіки Білорусь про взаємне визнання прав власності Республіки Білорусь на Олевський щебеневий завод, розташований в селищі Діброва (Олевський район, Житомирська область, Україна)

Дата підписання:
Дата набрання чинності для України:
27.02.1996
27.02.1996
Згідно зі статтею 2 Угоди між Україною та Республікою Білорусь про взаємне визнання прав та регулювання відносин власності від 22.01.93 р. (112_250) Фонд державного майна України та Міністерство по управлінню державним майном та приватизації Республіки Білорусь (надалі іменовані Сторонами) домовились про нижченаведене:
1. Сторони розглянули надані згідно з узгодженим переліком документи про визнання прав власності Республіки Білорусь на Олевський щебеневий завод (сел. Діброва, Олевський р-н, Житомирська обл., Україна),
і ухвалили:
визнати Олевський щебеневий завод (сел. Діброва, Олевський р-н, Житомирська обл., Україна) власністю Республіки Білорусь.
2. Республіка Білорусь вступає в права власності з моменту підписання цього Протоколу.
3. Олевський щебеневий завод зобов'язується здійснювати свою господарську діяльність згідно з законодавством України.
4. Цей Протокол є підставою для реєстрації Олевського щебеневого заводу місцевими органами виконавчої влади, відповідно до законодавства України.
5. Здійснено в м. Києві (Україна) 27 лютого 1996 року у чотирьох примірниках, кожний українською та російською мовами, причому обидва тексти мають однакову силу.
 За Фонд Державного майна          За Міністерство по управлінню
 України                           державним майном і приватизації
                                   Республіки Білорусь
     (підпис)                                (підпис)