НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
РІШЕННЯ
26.01.2012 № 175

Про утворення територіального органу Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку - Східного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

На виконання Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" (448/96-ВР) та відповідно до підпункту 81 пункту 6 Положення про Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку (1063/2011) , затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1063/2011 "Про Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку", Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку
ВИРІШИЛА:
1. Утворити територіальний орган Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку - Східне територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з центром розміщення у м. Харків, повноваження якого поширюються на Харківську та Сумську області.
2. Керівнику апарату Сахнацькій О.А. здійснити відповідні заходи щодо утворення Східного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
3. Керівнику апарату Сахнацькій О.А. забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному сайті та в офіційному друкованому виданні.
4. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.
Голова Комісії
Д. Тевелєв
Протокол засідання Комісії
від 26 січня 2012 р. № 3