УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 27 квітня 2011 р. N 459
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 162 (162-2012-п) від 29.02.2012 )

Деякі питання здійснення Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки закупівлі уніфікованих телекомунікаційних систем диспетчерського контролю та автоматизованого керування гірничими машинами і технологічними комплексами (УТАС) на засадах координації

Відповідно до статті 13 Закону України "Про здійснення державних закупівель" (2289-17) Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Погодитися з пропозицією Міністерства економічного розвитку і торгівлі щодо визначення Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки генеральним замовником закупівлі уніфікованих телекомунікаційних систем диспетчерського контролю та автоматизованого керування гірничими машинами і технологічними комплексами (УТАС) на засадах координації за рахунок коштів, передбачених у загальному фонді державного бюджету для фінансування проектів, пов'язаних з підвищенням техніки безпеки шахт шляхом впровадження уніфікованої телекомунікаційної системи диспетчерського контролю та автоматизованого керування гірничими машинами і технологічними комплексами (УТАС).
2. Пункт 8 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансування проектів, пов'язаних з підвищенням техніки безпеки шахт шляхом впровадження уніфікованої телекомунікаційної системи диспетчерського контролю та автоматизованого керування гірничими машинами і технологічними комплексами (УТАС), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 березня 2011 р. N 296 (296-2011-п) (Офіційний вісник України, 2011 р., N 22, ст. 915), доповнити новим абзацом другим такого змісту:
"Закупівля уніфікованих телекомунікаційних систем диспетчерського контролю та автоматизованого керування гірничими машинами і технологічними комплексами (УТАС) здійснюється на засадах координації.".
У зв'язку з цим абзац другий вважати абзацом третім.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70