УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ РЕГУЛЮВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
N 964 від 23.07.99
м.Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови Національної комісії регулювання електроенергетики N 786 (v0786227-04) від 02.08.2004 )

Про продаж електроенергії власного виробітку

Згідно з повноваженнями, наданими Законом України "Про електроенергетику" (575/97-ВР) , Указом Президента України від 21 квітня 1998 року N 335 (335/98) "Питання Національної комісії регулювання електроенергетики України", з метою врегулювання питання реалізації електричної енергії, виробленої на теплоелектроцентралях та блок-станціях, незалежно від їх відомчої належності та форм власності, Національна комісія регулювання електроенергетики України ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Електроенергія, вироблена на теплоелектроцентралях та блок-станціях, незалежно від їх відомчої належності та форм власності, може бути реалізована на Оптовому ринку електричної енергії (ОРЕ), ліцензіату з постачання електричної енергії за регульованим тарифом (відповідно до чинного законодавства) або безпосередньо споживачам, які приєднані до шин ТЕЦ.
2. Тарифи на відпуск електричної енергії, зазначеної в пункті 1, затверджуються НКРЕ, виходячи з кошторису витрат виробника електроенергії.
Голова Комісії
О.Светелік