КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 23 квітня 2012 р. № 224-р Київ

Деякі питання використання у 2012 році коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання робіт у сфері поводження з радіоактивними відходами неядерного циклу та ліквідації радіаційних аварій

1. Міністерству надзвичайних ситуацій забезпечити погашення кредиторської заборгованості перед державним бюджетом (4282-17) за програмою "Забезпечення функціонування міжобласних спецкомбінатів та пускового комплексу "Вектор" державної корпорації "Українського державного об’єднання "Радон" за загальним фондом у сумі 9 064,1 тис. гривень, що утворилася у 2009 році, за рахунок коштів, передбачених у 2012 році у спеціальному фонді державного бюджету за програмою "Виконання робіт у сфері поводження з радіоактивними відходами неядерного циклу та ліквідація радіаційних аварій".
2. Міністерству фінансів внести зміни до розпису державного бюджету у частині збільшення видатків за програмою "Виконання робіт у сфері поводження з радіоактивними відходами неядерного циклу та ліквідація радіаційних аварій" на суму 9 064,1 тис. гривень за рахунок утвореного на 1 січня 2012 р. залишку коштів, що надійшли до спеціального фонду державного бюджету від сплати екологічного податку, що справляється за утворення радіоактивних відходів (включаючи накопичені) та/або тимчасове зберігання радіоактивних відходів їх виробниками понад установлений особливими умовами ліцензії строк.
Прем'єр-міністр України М.АЗАРОВ Інд. 70