УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ
Н О Р М И
N 80 від 08.07.99
м.Київ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
2 вересня 1999 р.
за N 596/3889
Затверджено
Наказ Державного департаменту
України з питань виконання покарань
08.07.99  N 80 ( z0594-99 )
( Документ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства юстиції N 848/5 (z0964-12) від 08.06.2012 )

Норма

належності майна продовольчої служби дитячих закладів

Розділ 1. Посуд, прибори та інвентар для їдалень

------------------------------------------------------------------
|   N | Найменування виду |Одиниця|Їдальні оздо- |Їдальні дитячих|
| з/п |      майна        |виміру |ровчих таборів|  чих садків   |
|     |                   |       |              |               |
|     |                   |       |--------------+---------------|
|     |                   |       | кіль- |  на  | кіль- |  на   |
|     |                   |       | кість |скіль-| кість |скіль- |
|     |                   |       | пред- |  ки  | пред- |  ки   |
|     |                   |       |метів  | осіб |метів  | осіб  |
|-----+-------------------+-------+-------+------+-------+-------|
|  1  |        2          |   3   |  4    |  5   |  6    |  7    |
------------------------------------------------------------------
  1.1. Блюдця фарфорові      шт.     1       1      1       1
       чайні
  1.2. Виделки столові        "      1       1      1       1
       алюмінієві або з
       нержавіючої сталі
  1.3. Клейонка столова       м      -       -     0,3      1
  1.4. Чашки фарфорові       шт.     1       1      1       1
       без ручок або
       стакани скляні         "      1       1      -       -
       стовщені
  1.5. Ложки столові          "      1       1      -       -
       алюмінієві або
       десертні з             "      -       -      1       1
       нержавіючої сталі
  1.6. Ложки чайні           шт.     1       1      -       -
       алюмінієві
  1.7. Ложки чайні з          "      1       1      1       1
       нержавіючої сталі
  1.8. Миски з                "      1       1      1       1
       нержавіючої сталі
  1.9. Ножі столові з         "      1       1      1       4
       нержавіючої сталі
 1.10. Підноси для            "      1       20     1       20
       подавання їжі
 1.11. Прибор скляний для  компл.    -       -     два на обідню
       води (графин або                                залу
       глечик, дві
       склянки, піднос)
 1.12. Серветки паперові     шт.     1       1      1       1
       з розрахунку на
       один день
 1.13. Цукорниці              "      2       на     1       4
       фарфорові                           загін
 1.14. Судки для спецій з     "      2       10     1       12
       3 - 5 предметів
 1.15. Тарілки неглибокі      "      1       1      1       1
       (баранчики) з
       нержавіючої сталі
 1.16. Тарілки фарфорові:
       а) глибокі             "      1       1      1       1
       діаметром 200 мм
       б) неглибокі           "      -       -      1       4
       діаметром 240 мм
       для хліба
       в) неглибокі           "      1       1      1       1
       діаметром 200 мм
       г) неглибокі           "      1       1      1       1
       діаметром 175 мм
 1.17. Хлібниці металеві,     "      2       10     -       -
       пластмасові
 1.18. Чайники емальовані     "      1       10     1       10
       ємністю 2 - 4 л
 1.19. Чашки чайні з       компл.    -       -      1       1
       блюдцями
 1.20. Салатники фарфорові   шт.     2       10     1       4

Розділ 2. Обладнання, посуд, інвентар для кухонь і продовольчих складів

 -----------------------------------------------------------------
   N  |Найменування виду майна  |Одиниця |     Кількість предметів
  з/п |                         |виміру  |
      |                         |        |------------------------
      |                         |        |до 100 |від 101 |від 401
      |                         |        | осіб  |до 400  |до 750
      |                         |        |       |осіб    |осіб
 -----+-------------------------+--------+-------+--------+-------
   1  |           2             |   3    |  4    |    5   |    6
 -----------------------------------------------------------------
  2.1. Ваги настільні циферблатні
       від 2 до 10 кг для:
       а) кухонних комор           шт.      1         1        1
       б) обробних приміщень        "       1         1        1
       в) приміщень для             "       1         1        1
       нарізання хліба
       г) приміщень готових         "       1         1        1
       виробів
  2.2. Ваги товарні шкальні від     "       1         1        1
       100 до 200 кг для
       кухонних комор
  2.3. Ваги товарні шкальні від     "       1         1        1
       500 кг для продовольчих
       складів на кожне окреме
       приміщення (комору)
       зберігання
  2.4. Кип'ятильники
       безперервної дії для
       приготування окропу:
       - для чаю                    "     з розрахунку 0,5 л води
                                          на одну людину
       - для миття посуду і         "     з розрахунку 10,0 л води
       столових приборів                  на одну людину
  2.5. Котли стравоварильні
       електричні або, при
       наявності, парові для
       приготування:
       - перших страв               "     з розрахунку 1,0 л
                                          ємності на одну людину
       - других страв               "     з розрахунку 0,6 л води
                                          на одну людину
       - третіх страв               "     з розрахунку 0,3 л води
                                          на одну людину
  2.6. Картоплечистки механічні     "       -         1        1
       на 250 - 350 кг/год
  2.7. М'ясорубки                   "       -         2        2
       електромеханічні на 150
       кг/год
  2.8. М'ясорубки ручні             "       3         2        2
       побутові
  2.9. Машини посудомийні на       шт.      -         1        1
       700 - 1000 тарілок на
       годину
 2.10. Приводи універсальні з    компл.     -         1        1
       комплектами змінних
       механізмів загального
       призначення або
       універсальні кухонні
       машини
 2.11. Хліборізки                  шт.      -         1        1
       електромеханічні
 2.12. Пристрій для чищення         "       -         1        2
       риби
 2.13. Плити кухонні з              "       1         2        3
       поверхнею розігріву до
       2 кв.м
 2.14. Сковороди електричні з       "       1         1        1
       чашами ємністю 25-75 л
 2.15. Шафи                         "       1         1        2
       смажильно-кондитерські
 2.16. Камери холодильні для        "       3         1        1
       продовольчих складів
       об'ємом 6 - 12 куб. м
 2.17. Шафи холодильні для
       кухонь:
       - об'ємом 0,32 - 0,4         "       3         4        2
       куб. м
       - об'ємом 0,56 - 0,8         "       -         1        4
       куб. м
       - об'ємом 1,2-1,4 куб.м      "       -         -        1
 2.18. Холодильники побутові        "       1         1        2
 2.19. Візки вантажні               "       -         1        1
       вантажністю 130-400 кг
 2.20. Візки для перевезення        "       -         1        1
       діжок
 2.21. Ванни для холодної           "       3         4        6
       обробки продуктів
 2.22. Ванни мийні металеві:
       - трисекційні                "       1         2        3
       - двосекційні                "       1         1        2
       - односекційні               "       1         1        1
 2.23. Столи обробні металеві
       для:
       а) м'яса                     "       2         3        3
       б) риби                      "       2         2        2
       в) овочів                   шт.      2         2        2
       г) готової продукції         "       2         2        2
 2.24. Столи виробничі              "       5         7       10
 2.25. Стелажі для зберігання       "       за фактичною потребою
       хліба, посуду,
       кондитерських виробів
 2.26. Колоди для розрубки
       м'яса для:
       - продскладів                "       1         1        1
       - їдалень                    "       1         1        1
       КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР
 2.27. Відра оцинковані             "       5         7       10
 2.28. Відра емальовані             "       5         7       10
 2.29. Виделки кухарські            "       1         1        2
       котлові
 2.30. Виделки транжирні            "       1         2        2
 2.31. Каструлі з нержавіючої       "       15        20      25
       сталі або емальовані,
       або алюмінієві ємністю
       від 2 до 8 літрів
 2.32. Каструлі (сотейники)         "       2         3        4
       ємністю 10 - 15 л
 2.33. Котли наплитні ємністю
       20 - 40 л для:
       а) перших страв              "     з розрахунку 1,0 л
                                          ємності на одну людину
       б) других страв              "     з розрахунку 0,6 л
                                          ємності на одну людину
       г) третіх страв              "     з розрахунку 0,3 л
                                          ємності на одну людину
       ґ) для інших потреб          "       10        15      20
       їдальні
 2.34. Ложки розливальні з
       нержавіючої сталі
       - ємністю 0,2 л              "       3         5        7
       - ємністю 0,5 - 0,75 л       "       3         5        7
 2.35. Ножі жолобкові,              "       3         5        7
       корінчасті для чищення
       картоплі і овочів
 2.36. Ножі консервні або          шт.      5         7       10
       пристрої для відкривання
       консервних банок
 2.37. Ножі "Кухарська трійка"   компл.   один на кожного кухаря,
                                          але не менше двох на
                                          кухню
 2.38. Ножі кухонні загального
       призначення:
       а) для обробки м'яса        шт.      2         2        2
       б) для обробки риби          "       2         2        2
       в) для обробки овочів        "       2         2        2
       г) для різання масла         "       1         1        2
 2.39. Ножі-сікачі (рубаки)         "       1         1        1
 2.40. Ножі хліборізні              "       2         3        4
 2.41. Насоси ручні для олії        "       1         1        1
       рослинної
 2.42. Психрометри для              "       2         2        2
       продовольчих складів на
       кожне окреме приміщення
       (комору) зберігання
 2.43. Сковороди чавунні            "       за фактичною потребою
 2.44. Тази овальні оцинковані      "       2         3        5
 2.45. Сокири для розрубування      "       2         2        2
       м'яса
 2.46. Термометри складські для     "       2         2        2
       продовольчих складів на
       кожне окреме приміщення
       (комору) зберігання
 2.47. Фляги для молока ємністю     "       3         5        8
       36 - 38 л
 2.48. Черпаки кухарські            "       1         2        3
       ємністю 2 л
 2.49. Шумівки з нержавіючої        "       2         3        4
       сталі
 2.50. Цідилки (друшляки)           "       2         3        4
       алюмінієві ємністю 7,0 л
Начальник управління матеріально-технічного
забезпечення полковник внутрішньої служби
В.М.Романенко

Затверджено
Наказ Державного       департаменту
України з питань виконання покарань
08.07.99 N 80  ( z0594-99 )

Норма належності майна продовольчої служби для кухонь розплідників службових собак

------------------------------------------------------------------
|  N   |  Найменування виду   |  Одиниця  |       Кількість      |
| з/п  |        майна         |  виміру   |      предметів       |
|      |                      |           |----------------------|
|      |                      |           |   до 50   |   понад  |
|      |                      |           |  собак    |    50    |
|      |                      |           |           |  собак   |
|------+----------------------+-----------+-----------+----------|
|  1   |          2           |    3      |    4      |    5     |
------------------------------------------------------------------
        Обладнання, посуд та інвентар
  1.    Ваги товарні              шт.          -           1
        вантажністю до 500 кг
        з комплектом гир
  2.    Ваги настільні             "           1           2
        вантажністю 10 кг з
        комплектом гир
  3.    Ванни мийні металеві       "           1           1
  4.    Відра оцинковані           "           2           3
  5.    Виделки кухарські          "           1           1
        котлові
  6.    Дошки обробні              "           2           2
  7.    Котли наплитні             "           3           3
        алюмінієві ємністю
        від 20 до 40 літрів
  8.    Котли стравоварильні      з розрахунку 5,0 л ємності на
        електричні або                   одного собаку
        чавунні
  9.    Годівниці-поїлки (з       шт.          2           2
        розрахунку на одного
        собаку)
  10.   Мішки лляні                "           4           5
  11.   Ножі кухонні загального    "           2           3
        призначення
  12.   Рукомийники алюмінієві     "           1           1
        однососкові
  13.   Стелажі металеві для       "           1           1
        посуду та інвентарю
  14.   Столи обробні              "           1           1
        металеві
  15.   Тази оцинковані круглі     "           2           3
  16.   Тази оцинковані            "           1           1
        овальні
  17.   Сокири для розрубуван-     "           1           1
        ня м'яса (на малих
        кухнях - ножі-сікачі
        або рубаки)
  18.   Шафи холодильні            "           1           1
        ємністю 0,4-1,12 куб.м
  19.   Черпаки кухарські          "           1           1
        алюмінієві ємністю
        2,0 л
Примітки. 1. При потребі доставки готового корму службовим собакам, які є на постах, використовуються термоси з числа таких, що були в користуванні, спеціально замарковані для цієї мети.
2. Майно за даною нормою видається нове або таке, що було в користуванні, у безстрокове використання до повного зношення.
Начальник управління матеріально-технічного
забезпечення полковник внутрішньої служби
В.М.Романенко