ЗАКОН УКРАЇНИ

Про ратифікацію Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв) та Листа про внесення змін до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв)

Верховна Рада України постановляє:
Фінансову угоду між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв) (971_004) , підписану 2 лютого 2010 року в м. Києві, та Лист про внесення змін до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв) (971_008) , підписаний 9 грудня 2011 року в м. Києві, ратифікувати (додаються).
Фінансова угода між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв) (971_004) набирає чинності з дати направлення Європейським інвестиційним банком листа, в якому підтверджується виконання Україною умов, установлених Угодою, і зазначається дата набрання чинності Угодою.
Лист про внесення змін до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв) (971_008) набирає чинності з дати набрання чинності Фінансовою угодою (971_004) та одержання Банком трьох належним чином підписаних оригінальних примірників Листа про зміни, залежно від того, що станеться пізніше.
Президент України
В.ЯНУКОВИЧ
м. Київ
20 червня 2012 року
№ 4987-VI