УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ ОХОРОНИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
05.07.2012 № 290
Зареєстровано 
в Міністерстві юстиції України 
26 липня 2012 р. за № 1256/21568

Про затвердження Порядку нагородження цінним подарунком військовослужбовців Управління державної охорони України, придбаним за рахунок коштів державного бюджету

Відповідно до статей 23 і 27 Дисциплінарного статуту Збройних Сил України (551-14) , затвердженого Законом України "Про Дисциплінарний статут Збройних Сил України" НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Порядок нагородження цінним подарунком військовослужбовців Управління державної охорони України, придбаним за рахунок коштів державного бюджету, що додається.
2. Здійснювати придбання цінних подарунків для нагородження у межах коштів державного бюджету, призначених Управлінню державної охорони України на зазначені цілі. Придбання цінних подарунків покласти на Департамент матеріально-технічного забезпечення на підставі заявок Департаменту роботи з особовим складом в установленому порядку.
3. З наказом ознайомити особовий склад Управління державної охорони України.
4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Начальник Управління генерал-майор
С. Кулик
ЗАТВЕРДЖЕНО 
Наказ Управління 
державної охорони України 
05.07.2012 № 290
Зареєстровано 
в Міністерстві юстиції України 
26 липня 2012 р. за № 1256/21568

ПОРЯДОК

нагородження цінним подарунком військовослужбовців Управління державної охорони України, придбаним за рахунок коштів державного бюджету

І. Загальні положення

1.1. Нагородження цінним подарунком військовослужбовців Управління державної охорони України є одним із видів заохочення та проводиться за старанність, ініціативу та сумлінне виконання службових обов’язків.
1.2. Цінний подарунок - це предмет особистого користування або предмет побутового призначення, придбаний за рахунок коштів державного бюджету.
1.3. На цінному подарунку може робитися дарчий напис.
1.4. Вартість цінного подарунка (з урахуванням вартості дарчого напису), придбаного за рахунок коштів державного бюджету для нагородження не повинен перевищувати 50 відсотків розміру мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня поточного року.

ІІ. Порядок представлення до нагородження цінними подарунками

2.1. Висунення кандидатур до нагородження цінним подарунком здійснюється керівниками самостійних структурних підрозділів Управління державної охорони України.
2.2. Рапорт про нагородження керівником самостійного структурного підрозділу Управління державної охорони України подається Начальнику Управління державної охорони України або особі, яка виконує його обов’язки.
У рапорті про нагородження зазначаються заслуги особи (осіб), що стали підставою для порушення клопотання про нагородження.
2.3. Рішення про нагородження цінним подарунком приймається Начальником Управління державної охорони України або особою, яка виконує його обов’язки.
Після прийняття Начальником Управління державної охорони України або особою, яка виконує його обов’язки, позитивного рішення рапорт про нагородження керівник самостійного структурного підрозділу передає до підрозділу кадрового забезпечення.
2.4. Підставою для нагородження цінним подарунком є наказ Начальника Управління державної охорони України або особи, яка виконує його обов’язки.

ІІІ. Порядок вручення цінних подарунків

3.1. Вручення цінного подарунку проводиться Начальником Управління державної охорони України, або за його дорученням, іншою посадовою особою Управління державної охорони України.
3.2. Військовослужбовець Управління державної охорони України не може бути нагороджений цінним подарунком більш ніж однин раз на рік. Повторне нагородження одним і тим же цінним подарунком не проводиться.
3.3. В облікових документах військовослужбовця Управління державної охорони України, який був нагороджений цінним подарунком робиться відповідний запис із зазначенням дати та номера наказу про нагородження.
3.4. Втрачені цінні подарунки повторно не видаються. У разі втрати (псування) цінного подарунка дублікати не видаються.
Директор Департаменту роботи з особовим складом
Управління державної охорони України полковник
К. Арзянцев