УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
Р І Ш Е Н Н Я
01.03.2011 N 190
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
10 травня 2011 р.
за N 555/19293
( Рішення втратило чинність на підставі Рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 908 (z1182-12) від 26.06.2012 )

Про порядок оприлюднення інформації про обсяг торгівлі акціями та облігаціями українських емітентів, що відповідно до законодавства пройшли процедуру лістингу та перебувають в обігу на організаторах торгівлі

Відповідно до пункту 4 частини першої статті 7 та пункту 13 статті 8 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" (448/96-ВР) та з урахуванням пункту 2 частини другої статті 47 Закону України "Про недержавне пенсійне забезпечення" (1057-15) Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:
1. Встановити, що Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку оприлюднює таку інформацію про обсяг торгівлі акціями та облігаціями українських емітентів, що відповідно до законодавства пройшли процедуру лістингу та перебувають в обігу на організаторах торгівлі:
код за ЄДРПОУ організатора торгівлі;
повне найменування організатора торгівлі;
код за ЄДРПОУ емітента;
найменування емітента;
міжнародний ідентифікаційний номер цінного папера;
вид цінного папера;
загальна вартість виконаних біржових контрактів (у гривнях) за квартал за кожним випуском акцій та облігацій кожного українського емітента, що знаходиться в біржовому реєстрі.
2. Встановити, що інформація згідно з пунктом 1 цього рішення формується за наявними адміністративними даними, що надаються організаторами торгівлі відповідно до Положення про порядок оприлюднення інформації та надання адміністративних даних щодо здійснення діяльності організаторами торгівлі, затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 11.06.2002 N 212 (z0696-02) (у редакції рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 21.05.2007 N 1035 (z0678-07) ) , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21.08.2002 за N 696/6984.
3. Протягом 10 робочих днів з дня закінчення кварталу забезпечити:
3.1. Департаменту моніторингу фондового ринку (О.Табала) підготовку інформації згідно з пунктом 1 цього рішення;
3.2. Адміністративно-господарському департаменту (А.Голощук) оприлюднення інформації, підготовленої згідно з підпунктом 3.1 цього пункту, на офіційному веб-сайті Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку;
3.3. Управлінню із забезпечення діяльності Голови Комісії, організації роботи засідань Комісії та міжнародних зв'язків (Н.Піскун) опублікування інформації, підготовленої згідно з підпунктом 3.1 цього пункту, в офіційних друкованих виданнях Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
4. Інформація, оприлюднена згідно з пунктом 3 цього рішення, використовується з наступного дня після її оприлюднення.
5. Департаменту моніторингу фондового ринку (О.Табала) забезпечити:
подання цього рішення для здійснення експертизи на відповідність Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод до Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Міністерства юстиції України;
подання цього рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
6. Управлінню із забезпечення діяльності Голови Комісії, організації роботи засідань Комісії та міжнародних зв'язків (Н.Піскун) забезпечити опублікування цього рішення відповідно до законодавства.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на членів Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку М.Бурмаку, С.Бірюка.
8. Це рішення набирає чинності з 01.07.2011.
Голова Комісії
ПОГОДЖЕНО:
Перший заступник Голови -
Голова ліквідаційної комісії
Державного комітету України
з питань регуляторної
політики та підприємництва
Д.Тевелєв
Г.М.Яцишина
Протокол засідання Комісії
від 01.03.2011 N 190