МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ
НАКАЗ
13.06.2012 № 690

Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 15.06.2011 № 586

З метою ефективного функціонування офіційного веб-сайту Міністерства mon.gov.ua (далі - веб-сайт)
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 15.06.2011 № 586 (v0586736-11) "Про функціонування офіційного веб-сайту МОНмолодьспорту www.mon.gov.ua", що додаються.
2. Департаменту управління справами (Ворошиловський О.В.) зробити відмітку у справах архіву.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Суліму Є.М.
Міністр
Д.В. Табачник
ЗАТВЕРДЖЕНО 
Наказ Міністерства 
освіти і науки, 
молоді та спорту України 
13.06.2012 № 690

ЗМІНИ

до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 15.06.2011 № 586 ( v0586736-11 )

1. Пункти 1-4 викласти у такій редакції:
"1. Покласти на відділ взаємодії із засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю департаменту взаємодії з центральними органами виконавчої влади, засобами масової інформації та громадськими організаціями (Костевська І.П.) організацію процесу збирання інформації для наповнення веб-сайту Міністерства.
2. Інституту інноваційних технологій та змісту освіти (Удод О.А.) забезпечити технічну підтримку і супровід веб-сайту та розміщення інформації.
3. Державному підприємству "Український державний центр міжнародної освіти" (Шик В.П.) разом із відділом захисту інформації та інформаційно-технічного забезпечення (Васілевський О.М.):
3.1. Вжити заходів для розміщення та забезпечення функціонування, в тому числі технічної безпеки, хост-сервера офіційного веб-сайту Міністерства.
3.2. Забезпечити програмно-технічну підтримку, адміністрування веб-сервера та домену mon.gov.ua, а також підтримку функціонування офіційного веб-сайту Міністерства в мережі Інтернет.
4. Департаменту взаємодії з центральними органами виконавчої влади, засобами масової інформації та громадськими організаціями (Баженков Є.В.) забезпечити контроль за якістю, своєчасністю висвітлення та подання актуальних новин про роботу Міністерства структурними підрозділами Міністерства та центральними органами виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Міністром.".