КОЛЕГІЯ ДЕРЖАВНОГО КОМІТЕТУ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І
РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ
РІШЕННЯ
29.03.2012 № 3/9

Про стан виконання Держкомтелерадіо України законів України, актів Президента України, постанов, розпоряджень і доручень Кабінету Міністрів України, розгляду запитів і звернень народних депутатів, звернень громадян

( Рішення введено в дію Наказом Державного комітету телебачення і радіомовлення № 101 від 04.04.2012 (v0101603-12) )
Заслухавши та обговоривши доповідь про стан виконання Держкомтелерадіо України законів України, актів Президента України, постанов, розпоряджень і доручень Кабінету Міністрів України, розгляду запитів і звернень народних депутатів, звернень громадян за перший квартал 2012 року та враховуючи важливість якісного та своєчасного вирішення завдань, покладених на Держкомтелерадіо України Президентом України та Урядом, колегія УХВАЛИЛА:
1. Інформацію про стан виконання Держкомтелерадіо України законів України, актів Президента України, постанов, розпоряджень і доручень Кабінету Міністрів України, розгляду запитів і звернень народних депутатів, звернень громадян взяти до відома.
2. Заступникам Голови, керівникам структурних підрозділів Держкомтелерадіо України:
тримати на постійному контролі питання щодо дотримання вимог законодавчих і нормативно-правових актів, що регламентують роботу із забезпечення документування та здійснення контролю за виконанням документів;
здійснювати контроль за якістю та своєчасністю виконання структурними підрозділами завдань, визначених актами і дорученнями вищих органів державної влади, розгляду запитів і звернень народних депутатів України, звернень громадян (у т.ч. тих, що надходять на урядову телефонну "гарячу лінію" державної установи "Урядовий контактний центр"), дотриманням встановлених термінів.
3. Сектору контролю та перевірки виконання актів і доручень Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України (Кравець О.М.) забезпечувати постійне, проведення попереджуючого моніторингу виконання доручень вищих органів державної влади структурними підрозділами, інформування керівництва Держкомтелерадіо України про стан їх виконання, у тому числі, на щотижневих апаратних нарадах.
4. Адміністративно-господарському управлінню (Шапкін С.Б.), департаменту інформаційної політики (Червак Б.О.) забезпечувати оновлення інформації про роботу із зверненнями громадян на офіційному сайті Держкомтелерадіо України.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Голови Держкомтелерадіо України Мураховського А.Л.
Голова колегії
О.В. Курдінович