УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Л И С Т
19.07.2010 N 11/7-10.09/7215-ЕП
Начальникам регіональних
митниць, митниць
(крім Регіональної
інформаційної)
( Лист відкликано на підставі Листа Державної митної служби N 11.1/1.2-12.1/11482-ЕП (v1148342-12) від 12.10.2012 )

Про фотографування вантажних митних комплексів, автопортів, автотерміналів, митних ліцензійних складів і складів тимчасового зберігання

З метою створення інформаційного фотоархіву прошу забезпечити надсилання до Держмитслужби цифрових фотографій об'єктів вантажних митних комплексів, автопортів, автотерміналів (далі - ВМК), митних ліцензійних складів (далі - МЛС) і складів тимчасового зберігання (далі - СТЗ).
Фотографії повинні містити зображення воріт, вікон, приміщень, резервуарів, майданчиків, огорожі, покриття тощо та свідчити про виконання суб'єктом господарювання вимог, встановлених нормативно-правовими актами України щодо облаштування ВМК, МЛС або СТЗ, у тому числі облаштування відповідних об'єктів охоронною, протипожежною сигналізацією, системою відеоспостереження тощо.
Кількість фотографій кожного окремого ВМК, МЛС або СТЗ не повинна перевищувати 10. Їх формат повинен бути 1024х768 з роздільною здатністю 300 dpi.
Оптичні носії з фотографіями функціонуючих ВМК, МЛС та СТЗ направити до Департаменту організації митного контролю та роботи митних посередників в термін до 30.07.2010 фельд'єгерською поштою.
Інформація повинна бути систематизованою за назвою ВМК, МЛС або СТЗ та номеру дозвільного документу (окрема папка для окремого ВМК, МЛС або СТЗ).
У подальшому, цифрові фотографії об'єктів, що плануються до відкриття як ВМК, МЛС або СТЗ відкритого типу надсилати разом з документами, що будуть направлені для погодження їх відкриття.
Цифрові фотографії СТЗ закритого типу направляти у тижневий термін з дати наказу митного органу про видачу Дозволу на використання складського приміщення, резервуара, майданчика як СТЗ.
Заступник Голови Служби
С.М.Сьомка
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua