МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
16.05.2012 № 271

Про перейменування Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини

Керуючись законами України "Про вищу освіту" (2984-14) , "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" (755-15) , Положенням про Міністерство аграрної політики та продовольства України (500/2011) , затвердженим Указом Президента України від 23.04.2011 № 500, враховуючи пропозиції Рівненської обласної державної адміністрації, Рівненської обласної ради та рішення загальних зборів трудового колективу Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини, НАКАЗУЮ:
1. Перейменувати Млинівський державний технікум ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00728693, адреса: 35100, Рівненська область, Млинівський район, смт Млинів, вулиця Івана Франка, будинок 1) в Млинівський державний технолого-економічний коледж.
2. Млинівський державний технолого-економічний коледж є правонаступником майнових прав та обов'язків Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини.
3. Департаменту роботи з персоналом (Лабоженко Д.Б.) внести відповідні зміни до діючого контракту з директором Млинівського державного технолого-економічного коледжу.
4. Директору Млинівського державного технолого-економічного коледжу Яцкевичу В.Р.:
4.1. У місячний термін подати міністерству на затвердження Статут Млинівського державного технолого-економічного коледжу та забезпечити його державну реєстрацію.
4.2. В двотижневий термін з дня державної реєстрації подати Департаменту правової та законопроектної роботи (Вашешніков М.О.) копію свідоцтва про державну реєстрацію, довідку про внесення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України і зразок відбитка печатки юридичної особи.
4.3. Вжити заходів щодо створення у Млинівському державному технолого-економічному коледжі відповідного кадрового і матеріально-технічного забезпечення та підготувати необхідні матеріали для ліцензування його діяльності в установленому порядку.
5. Департаменту бухгалтерського обліку, державного майна та господарського забезпечення (Леурдо Ю.М.), Департаменту фінансово-кредитної політики (Ахіджанов Б.Р.) врахувати зміни, пов'язані з перейменуванням Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини, а також внести відповідні зміни до переліку державних підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Мінагрополітики України.
6. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Безуглого М.Д.
Міністр
М.В. Присяжнюк