ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ПОСТАНОВА
від 24 жовтня 2012 року № 1830

Про скасування реєстрації та реєстрацію уповноваженої особи політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" в одномандатному виборчому окрузі № 46

До Центральної виборчої комісії 23 жовтня 2012 року надійшла заява та інші документи політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" про відкликання уповноваженої особи цієї партії в одномандатному виборчому окрузі № 46 Чирцова Сергія Семеновича, до якої додано посвідчення цієї особи, та реєстрацію іншої кандидатури замість відкликаної.
Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила.
Постановою Центральної виборчої комісії від 6 вересня 2012 року № 783 (v0783359-12) Чирцова С.С. було зареєстровано уповноваженою особою політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" в одномандатному виборчому окрузі № 46.
Згідно з частиною десятою статті 75 Закону України "Про вибори народних депутатів України" (4061-17) керівний орган партії, який приймав рішення про затвердження уповноваженої особи партії, у будь-який час до дня голосування може прийняти рішення про відкликання уповноваженої особи партії та про затвердження іншої кандидатури замість відкликаної. Відповідна заява разом з копією рішення та іншими документами подається до Центральної виборчої комісії у порядку, визначеному частинами третьою і шостою цієї статті.
Центральна виборча комісія встановила відповідність документів, поданих для реєстрації Акіменка Едуарда Васильовича уповноваженою особою політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" в одномандатному виборчому окрузі № 46, вимогам вказаного Закону (4061-17) .
Враховуючи викладене, відповідно до частин другої, п’ятої – сьомої, десятої, одинадцятої статті 75 Закону України "Про вибори народних депутатів України" (4061-17) , керуючись статтями 11 – 13, пунктом 17 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію" (1932-15) , Центральна виборча комісія постановляє:
1. Скасувати реєстрацію уповноваженої особи політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" в одномандатному виборчому окрузі № 46 Чирцова Сергія Семеновича (v0783359-12) .
2. Зареєструвати уповноваженою особою політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" в одномандатному виборчому окрузі № 46 Акіменка Едуарда Васильовича.
3. Копію цієї постанови та посвідчення уповноваженої особи видати представнику політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.
4. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.
Голова
Центральної виборчої комісії
В.ШАПОВАЛ