ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ПОСТАНОВА
від 24 жовтня 2012 року № 1850

Про внесення змін до Порядку здійснення відеоспостереження на виборчих дільницях з використанням засобів відеоспостереження, доступу та контролю за функціонуванням системи відеоспостереження під час проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

Керуючись статтями 11 – 13 Закону України "Про Центральну виборчу комісію" (1932-15) , Центральна виборча комісія постановляє:
1. Внести до Порядку здійснення відеоспостереження на виборчих дільницях з використанням засобів відеоспостереження, доступу та контролю за функціонуванням системи відеоспостереження під час проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року (v0892359-12) , затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 13 вересня 2012 року № 892, такі зміни:
1) доповнити пункт 1.2 абзацом такого змісту:
"З метою забезпечення функціонування системи відеоспостереження доступ на виборчу дільницю в день голосування має відповідний технічний персонал постачальника (виконавця) товарів, робіт і послуг, необхідних для створення та забезпечення функціонування системи відеоспостереження (далі – технічні фахівці)";
2) пункт 1.5 викласти в такій редакції:
"1.5. При вході до приміщення для голосування на виборчій дільниці, а також усередині цього приміщення на видному місці розміщуються аркуші формату A4 з написом "У приміщенні ведеться відеоспостереження. У КАБІНІ ДЛЯ ТАЄМНОГО ГОЛОСУВАННЯ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ НЕ ВЕДЕТЬСЯ".
2. Цю постанову надіслати Міністерству внутрішніх справ України, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям для доведення до відома відповідних районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного (республіканського в Автономній Республіці Крим) значення, окружним виборчим комісіям з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року для доведення до відома відповідних дільничних виборчих комісій звичайних виборчих дільниць та оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.
Голова
Центральної виборчої комісії
В.ШАПОВАЛ