НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
НАКАЗ
16.01.2013 № 18

Про анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку

За підсумками розгляду заяви та документів, поданих приватним акціонерним товариством "Компанія з управління активами "Європа Плюс", яка є правонаступником приватного акціонерного товариства "Компанія з управління активами "Дженералі ППФ Ессет Менеджмент Юкрейн", до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, відповідно до Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) (z0864-06) , затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26 травня 2006 року № 341 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України від 24 липня 2006 року за № 864/12738, НАКАЗУЮ:
1. Анулювати ліцензію серії АВ № 507094 від 11.12.2009, видану приватному акціонерному товариству "Компанія з управління активами "Дженералі ППФ Ессет Менеджмент Юкрейн" (04119, місто Київ, вулиця Сім'ї Хохлових, будинок 15, корпус А (ідентифікаційний код юридичної особи 35921701)) на провадження професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами), на підставі заяви про анулювання ліцензії.
2. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (Заїка А.Л.) забезпечити опублікування в засобах масової інформації повідомлення про анулювання відповідної ліцензії вказаному суб'єкту господарської діяльності.
3. Департаменту спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів (Симоненко О.М.) забезпечити внесення відповідних змін до ліцензійного реєстру професійних учасників ринку цінних паперів.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на члена Комісії О. Тарасенка.
Т.в.о. Голови Комісії
А. Амелін