ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ
ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
НАКАЗ
25.06.2012 № 39

Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію у ДСЗПД

Відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" (2939-17) , Указу Президента України від 5 травня 2011 року № 547 (547/2011) "Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації" НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію ДСЗПД, що додається.
2. Керівникам структурних підрозділів ДСЗПД забезпечити контроль за дотриманням вимог Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів та інших матеріальних носіїв, які містять відомості, що становлять службову інформацію, затвердженої наказом ДСЗПД від 26 вересня 2011 року № 43.
3. Керівникам структурних підрозділів ДСЗПД забезпечити облік, зберігання і використання документів та інших матеріальних носіїв, які містять відомості, що становлять службову інформацію ДСЗПД.
4. Сектору документального забезпечення (Кузьменко С.М.) довести цей наказ до відома керівників структурних підрозділів ДСЗПД.
5. Управлінню реєстрації баз персональних даних (Павленко О.В.) розмістити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію ДСЗПД, на офіційному веб-сайті ДСЗПД.
6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова Служби
О.І. Мервінський
ЗАТВЕРДЖЕНО 
Наказ Державної служби 
України з питань захисту 
персональних даних 
25.06.2012 № 39

ПЕРЕЛІК

відомостей, що становлять службову інформацію у ДСЗПД

1. Внутрівідомча службова кореспонденція, доповідні записки, рекомендації, якщо вони пов'язані з розробкою напряму діяльності ДСЗПД, наглядовими функціями ДСЗПД, процесом прийняття рішень і передують публічному обговоренню та/або прийняттю рішень.
2. Номенклатура посад працівників ДСЗПД, зайняття яких погребує оформлення допуску до державної таємниці.
3. Нормативно-розпорядчі, облікові документи та листування з питань оформлення допуску працівників ДСЗПД.
4. Листи, довідки, висновки та інші документи (в тому числі внутрівідомчі), підготовлені виконавцями документів, які містять відомості, що не становлять державної таємниці, але розголошення яких може завдати істотної шкоди інтересам національної безпеки, територіальній цілісності або громадському порядку, здоров'ю населення, репутації та правам інших осіб, призвести до розголошення конфіденційної інформації, сприяти заворушенням або вчиненню злочинів тощо.
5. Відомості про заходи з режимно-секретної роботи в ДСЗПД, розголошення яких може створити перешкоди для забезпечення охорони державної таємниці.
6. Відомості організаційного характеру щодо мобілізаційної роботи без зазначення інформації про дислокацію, характеристики запасних пунктів управління, а також відомості за окремими показниками про порядок фінансування заходів з мобілізаційної підготовки, розголошення яких може завдати істотної шкоди інтересам оборони держави, охорони громадського порядку, національній безпеці.
7. Документи, які були створені в процесі надання ДСЗПД адміністративних послуг.
8. Документи ДСЗПД, що містять службову інформацію інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.
9. Документи, пов'язані із виконанням ДСЗПД функцій контролю, у тому числі, акти, приписи та адміністративні протоколи, складені за результатами проведених перевірок.
10. Звіт за формою № 6 "Про чисельність працюючих та заброньованих військовозобов'язаних".
( Текст взято з сайту ДСЗПД України http://www.zpd.gov.ua )