МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
04.04.2013 № 412

Про пробне зовнішнє незалежне оцінювання

Зважаючи на виняткові погодні умови, що мали місце під час проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання, а саме негоду та безпрецедентні снігопади 23 березня 2013 року в Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Львівській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, частково Сумській областях та місті Києві, та з метою забезпечення конституційного права на освіту відповідно до статті 53 Конституції України (254к/96-ВР) НАКАЗУЮ:
1. Українському центру оцінювання якості освіти (Зайцева І.П.) забезпечити проведення 6 квітня 2013 року пробного зовнішнього незалежного оцінювання для осіб, які не змогли взяти в ньому участь 23 березня 2013 року у зв'язку з тим, що мешкають у регіонах, де відбулась негода.
2. Фінансування витрат для організації та проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання здійснювати за бюджетною програмою 2201470 "Здійснення зовнішнього оцінювання та моніторинг якості освіти Українським центром оцінювання якості освіти та його регіональними підрозділами" за рахунок коштів спеціального фонду державного бюджету.
3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Міністр
Д.В. Табачник
( Текст взято з сайту Міністерства освіти і науки http://www.mon.gov.ua )