КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 3 липня 2013 р. № 475-р Київ

Про підготовку та відзначення у 2013 році 100-річчя заснування Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського

1. Утворити Організаційний комітет з підготовки та відзначення у 2013 році 100-річчя заснування Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського у складі згідно з додатком.
Надати голові Організаційного комітету право затверджувати його персональний склад та вносити у разі потреби до нього зміни.
2. Організаційному комітетові розробити і затвердити план заходів з підготовки та відзначення у 2013 році 100-річчя заснування Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.
Прем'єр-міністр України М.АЗАРОВ Інд. 70
Додаток 
до розпорядження Кабінету Міністрів України 
від 3 липня 2013 р. № 475-р

СКЛАД

Організаційного комітету з підготовки та відзначення у 2013 році 100-річчя заснування Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського

Міністр освіти і науки, голова Оргкомітету
голова Миколаївської облдержадміністрації, заступник голови Оргкомітету
президент Національного олімпійського комітету (за згодою)
ректор Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського (за згодою)
голова Миколаївської облради (за згодою)
народний депутат України (за згодою)
президент Національної академії педагогічних наук (за згодою)
секретар Миколаївської міської ради (за згодою)
академік-секретар відділення загальної педагогіки та філософії освіти Національної академії педагогічних наук (за згодою)
директор Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук (за згодою)