КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 26 червня 2013 р. № 485-р
Київ

Деякі питання утворення Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету

1. Передати цілісний майновий комплекс Дніпропетровського державного аграрного університету із сфери управління Міністерства аграрної політики та продовольства до сфери управління Міністерства освіти і науки.
Міністерству фінансів, Міністерству аграрної політики та продовольства вжити в установленому законодавством порядку заходів до передачі Міністерству освіти і науки відповідних бюджетних призначень.
2. Прийняти пропозицію Міністерства освіти і науки щодо:
утворення Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету;
реорганізації шляхом приєднання до Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету як відокремлених структурних підрозділів Дніпропетровської державної фінансової академії, Академії митної служби України та Дніпропетровського державного аграрного університету.
Витрати, пов’язані з утворенням Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, здійснити в межах бюджетних призначень, передбачених Міністерству освіти і науки для підготовки кадрів.
3. Взяти до відома, що студенти Дніпропетровської державної фінансової академії, Академії митної служби України та Дніпропетровського державного аграрного університету продовжують навчання у Дніпропетровському державному аграрно-економічному університеті.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70