ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ
НАКАЗ
18.05.2013 № 184

Про надання доступу до програмного забезпечення Державного земельного кадастру

З метою забезпечення умов для розроблення стандартів і технічних регламентів у сфері Державного земельного кадастру, а також надання пропозицій у межах питань, що стосуються його ведення та адміністрування, відповідно до Закону України "Про Державний земельний кадастр" (3613-17) , Порядку ведення Державного земельного кадастру (1051-2012-п) , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 року № 1051, враховуючи наказ Держземагентства України від 15.04.2013 № 152 "Про визначення державних кадастрових реєстраторів центрального апарату Держземагентства України", НАКАЗУЮ:
1. Державному підприємству "Центр державного земельного кадастру":
1.1. Надати працівникам Департаменту державного земельного кадастру Держземагентства України (далі - користувачі) доступ до програмного забезпечення Державного земельного кадастру, зокрема:
1.1.1. Доступ з повноваженнями Державного кадастрового реєстратора Держземагентства України, визначених пунктом 6 Порядку ведення Державного земельного кадастру (1051-2012-п) , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 року № 1051 (далі - Порядок), - головним спеціалістам відділу реєстрації об'єктів Державного земельного кадастру Ільєнку Олексію Павловичу, Петриковець Віті Павлівні та Гіріч Тетяні Валеріївні.
1.1.2. Доступ до всіх відомостей Державного земельного кадастру з об'єднаними повноваженнями Державних кадастрових реєстраторів усіх рівнів, передбаченими пунктами 6 - 9 Порядку (1051-2012-п) , що передбачає роботу у програмному забезпеченні Державного земельного кадастру без збереження внесених відомостей до Державного земельного кадастру, де кожен сформований текстовий документ буде мати примітку "Тестовий документ", - заступнику директора департаменту - начальнику відділу взаємодії з іншими кадастрами та інформаційними системами і методологічної роботи Славіну Ігорю Васильовичу, начальнику відділу кількісного та якісного обліку земель Коваленку Віктору Едуардовичу, начальнику відділу інформаційного забезпечення Державного земельного кадастру Комашні Євгену Олексійовичу, головним спеціалістам відділу реєстрації об'єктів Державного земельного кадастру Ільєнку Олексію Павловичу, Петриковець Віті Павлівні та Гіріч Тетяні Валеріївні.
1.1.3. Доступ до всіх відомостей Державного земельного кадастру в режимі читання та користування статистичною звітністю - головним спеціалістам відділу взаємодії з іншими кадастрами та інформаційними системами і методологічної роботи Кравченку Олександру Володимировичу та Скрастіншу Віталію Станіславовичу, головним спеціалістам відділу кількісного та якісного обліку земель Шевченко Вікторії Василівні та Сидоренко Олені Вікторівні, головним спеціалістам відділу інформаційного забезпечення Державного земельного кадастру Виговському Юрію Васильовичу та Макарчук Ганні Степанівні.
1.2. Здійснювати технічну та технологічну підтримку процесу доступу користувачів до програмного забезпечення Державного земельного кадастру відповідно до наданих їм повноважень.
2. Покласти персональну відповідальність за недотримання вимог законодавства під час обробки інформації з обмеженим доступом на осіб, визначених у переліку.
3. Управлінню справами виділити окреме приміщення для розміщення робочих місць користувачів.
4. Управлінню інформаційних технологій та технічного захисту інформації спільно з Управлінням фінансового забезпечення створити у виділеному приміщенні три робочих місця користувачів.
5. Управлінню інформаційних технологій та технічного захисту інформації:
5.1. Сприяти створенню у виділеному для робочих місць користувачів системи Державного земельного кадастру приміщенні комплексної системи захисту інформації у межах проекту Світового банку "Видача державних актів на право власності на землю у сільській місцевості та розвиток системи кадастру".
5.2. Дотримуватись вимог до приміщення з обмеженим доступом.
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Кадомського А.М.
Голова
С.М. Тимченко
( Текст взято з сайту Держземагентства України http://www.land.gov.ua/ )