КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 3 липня 2013 р. № 690-р Київ

Про збільшення статутного капіталу приватного акціонерного товариства "Українське Дунайське пароплавство"

1. Погодитися з пропозицією Міністерства інфраструктури щодо збільшення статутного капіталу приватного акціонерного товариства "Українське Дунайське пароплавство" на суму 300000 тис. гривень шляхом випуску додаткових акцій існуючої номінальної вартості із збереженням 100 відсотків акцій у власності держави.
2. Міністерству інфраструктури забезпечити розміщення додаткових акцій приватного акціонерного товариства "Українське Дунайське пароплавство", випущених згідно з пунктом 1 цього розпорядження, і здійснення заходів, пов’язаних з його виконанням.
Взяти до відома, що придбання зазначених акцій здійснюється шляхом їх обміну на облігації внутрішньої державної позики, випущені згідно з цим розпорядженням.
3. Міністерству фінансів здійснити для забезпечення виконання пункту 1 цього розпорядження випуск облігацій внутрішньої державної позики в розмірі 300000 тис. гривень із строком обігу до п’яти років та відсотковою ставкою доходу на рівні не вище 9,5 відсотка річних і внести їх від імені держави в оплату за додаткові акції приватного акціонерного товариства "Українське Дунайське пароплавство".
Приватному акціонерному товариству "Українське Дунайське пароплавство" забезпечити використання отриманих облігацій внутрішньої державної позики у господарській діяльності з метою погашення заборгованості перед Національним банком та публічним акціонерним товариством "Державний експортно-імпортний банк України".
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70