КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 1 серпня 2013 р. № 741-р Київ

Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету

1. Виділити Івано-Франківській облдержадміністрації 146000 тис. гривень для здійснення заходів щодо запобігання виникненню надзвичайної ситуації на Домбровському кар’єрі у м. Калуші Івано-Франківської області, зокрема:
6000 тис. гривень для проведення моніторингу та розроблення плану заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що виникла на території Домбровського кар’єру державного підприємства "Калійний завод ВАТ "Оріана";
140000 тис. гривень для проведення робіт з обстеження внутрішнього поля Домбровського кар’єру щодо виявлення відходів, встановлення їх кількості та виду, здійснення заходів щодо вивезення (знешкодження) таких відходів.
Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету (5515-17) .
2. Івано-Франківській облдержадміністрації:
здійснити закупівлю необхідних товарів, робіт та послуг шляхом застосування відповідних процедур з урахуванням нагальної потреби у здійсненні закупівлі у зв’язку з виникненням особливих економічних чи соціальних обставин, які унеможливлюють дотримання замовниками строків проведення процедур конкурсних торгів;
подати до кінця поточного року Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70