УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
02.03.2004 N 130
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості N 602 (v0602732-13) від 28.08.2013 )

Про затвердження та введення в дію нормативно-технічної документації

З метою проведення єдиної технічної політики у сфері забезпечення нормативно-технічними документами будівництва та експлуатації повітряних ліній електропередачі напругою 6 - 35 кВ з проводами із захисним покриттям наказую:
1. Затвердити галузеві нормативні документи, а саме:
- ВБН В.2.5-34.20.176-2004 "Улаштування повітряних ліній електропередачі напругою 6 - 35 кВ з проводами із захисним покриттям";
- Вимоги до проектування повітряних ліній електропередачі напругою 6 - 35 кВ з проводами із захисним покриттям;
- Інструкцію з експлуатації повітряних ліній електропередачі напругою 6 - 35 кВ з проводами із захисним покриттям;
- Інструкцію з монтажу повітряних ліній електропередачі напругою 6 - 35 кВ з проводами із захисним покриттям, та ввести їх в дію через 60 днів з дати підписання цього наказу.
2. Госпрозрахунковому підрозділу "Науково-інженерний енергосервісний центр" інституту "Укрсільенергопроект" (Білоусову) внести галузеві нормативні документи до реєстру і комп'ютерного банку даних чинних галузевих нормативних документів Мінпаливенерго.
3. Енергетичним компаніям і підприємствам замовити Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" необхідну кількість примірників галузевих нормативних документів і оплатити витрати на їх розроблення та тиражування.
4. Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервноінвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдуровій) забезпечити видання і надходження необхідної кількості примірників галузевих нормативних документів енергетичним компаніям та підприємствам відповідно до їх замовлень та фактичної оплати.
Термін - 30 днів з дати видання цього наказу.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Чеха С.М.
Міністр
С.Єрмілов