МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
Н А К А З
02.09.2011 N 442

Про створення кваліфікаційної комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України з присвоєння кваліфікаційних звань особам, які займаються тренінгом, випробуваннями та суддівством випробувань племінних коней верхових, рисистих і ваговозних порід на іподромах України

( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства N 593 (v0593730-13) від 07.10.2013 )
На виконання статті 14 Закону України "Про племінну справу у тваринництві" (3691-12) , відповідно до Положення про атестацію осіб, які займаються тренінгом, випробуваннями та суддівством випробувань племінних коней верхових, рисистих і ваговозних порід на іподромах України, і присвоєння їм кваліфікаційних звань, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики України від 20.08.2002 N 237 (z0822-02) , зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10.10.2002 за N 822/7110, НАКАЗУЮ:
1. Затвердити склад кваліфікаційної комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України з присвоєння кваліфікаційних звань особам, які займаються тренінгом, випробуваннями та суддівством випробувань племінних коней верхових, рисистих і ваговозних порід на іподромах України, згідно з додатком.
2. Департаменту тваринництва (Гетя А.А.), Департаменту фінансово-кредитної політики (Ахіджанов Б.Р.) забезпечити виділення коштів у встановленому порядку на друк атестаційних посвідчень та свідоцтв про присвоєння звання з тренінгу і випробування коней рисистих, верхових, ваговозних порід за рахунок коштів, передбачених на виконання програм селекції у тваринництві та птахівництві на підприємствах агропромислового комплексу і в науково-дослідних господарствах.
3. Асоціації по розведенню та скачках чистокровних верхових коней "Жокей-клуб "Україна" (Згара К.К., за згодою) забезпечити друк атестаційних посвідчень та свідоцтв про присвоєння звання з тренінгу і випробування коней рисистих, верхових, ваговозних порід.
4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Мінагрополітики України від 20.05.2005 N 219 (v0219555-05) "Про створення кваліфікаційної комісії Міністерства аграрної політики України з присвоєння кваліфікаційних звань особам, які займаються тренінгом, випробуванням та суддівством випробувань племінних коней верхових, рисистих і ваговозних порід на іподромах України".
5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Сеня О.В.
Міністр
М.В.Присяжнюк

Додаток
до наказу Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
02.09.2011  N 442
(у редакції наказу
Міністерства аграрної
політики та продовольства
України
07.10.2013 N 593)
( v0593730-13 )

СКЛАД

кваліфікаційної комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України з присвоєння кваліфікаційних звань особам, які займаються тренінгом, випробуваннями та суддівством випробувань племінних коней верхових, рисистих і ваговозних порід на іподромах України ( v0442730-11 )

Давиденко В.М. - заступник Міністра, голова кваліфікаційної комісії
Гетя А.А. - директор Департаменту тваринництва, заступник голови кваліфікаційної комісії
Згара К.К. - голова правління Асоціації по розведенню та скачках чистокровних верхових коней "Жокей-клуб "Україна", співголова експертної комісії (за згодою)
Малиновський О.Г. - спеціаліст з племінного обліку Асоціації по розведенню та скачках чистокровних верхових коней "Жокей-клуб "Україна", секретар кваліфікаційної комісії (за згодою)
Члени кваліфікаціної комісії:
Кудрявська Н.В. - начальник відділу селекційно-племінної роботи Департаменту тваринництва
Ничепоренко Т.В. - директор державного підприємства "Конярство України"
Глушак І.І. - доцент кафедри конярства Національного університету біоресурсів і природокористування України (за згодою)
Ткачова І.В. - завідувач лабораторії конярства Інституту тваринництва Національної академії аграрних наук України (за згодою).
( Додаток в редакції Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства N 593 (v0593730-13) від 07.10.2013 )