УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ
НАКАЗ
20.05.2013 № 189
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державного агентства земельних ресурсів № 488 від 14.11.2013 (v0488821-13) )

Про визначення відповідальних осіб за роботу з державною установою "Урядовий контактний центр"

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2009 року № 898 (898-2009-п) "Про взаємодію органів виконавчої влади та державної установи "Урядовий контактний центр", відповідно до Положення про Державне агентство земельних ресурсів України (445/2011) , затвердженого Указом Президента України від 8 квітня 2011 року № 445/2011, та з метою забезпечення оперативного реагування на звернення та запити, що надходять на урядову телефонну "гарячу лінію" Кабінету Міністрів України, НАКАЗУЮ:
1. Заступнику Голови Держземагентства України Берднікову Є.С. забезпечити контроль за своєчасним розглядом звернень громадян, що надійшли на урядову телефонну "гарячу лінію".
2. Призначити відповідальною особою за здійснення контролю за розглядом звернень, що надійшли на урядову телефонну "гарячу лінію", начальника Відділу розгляду звернень та прийому громадян Держземагентства України Іськову О.В.
3. Призначити відповідальними особами, що працюють з базою даних урядової телефонної "гарячої лінії", заступника начальника Відділу розгляду звернень та прийому громадян Держземагентства України Безкровну М.М. та головного спеціаліста Відділу розгляду звернень та прийому громадян Держземагентства України Булах Р.О.
4. Управлінню справами забезпечити реєстрацію звернень, що надходять до Держземагентства України з урядової телефонної "гарячої лінії", у базі "Діловодство. КВД".
5. Відділу контролю за виконанням доручень здійснювати постійний контроль за виконанням доручень, що зареєстровані у базі "Діловодство. КВД".
6. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного комітету України із земельних ресурсів від 31 серпня 2009 року № 483 "Про забезпечення оперативного розгляду звернень громадян".
7. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
С.М. Тимченко
( Текст взято з сайту Держземагентства України http://www.land.gov.ua/ )