МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
05.02.2014 № 105

Про заходи, пов'язані з утворенням Канівського коледжу культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Відповідно до статті 30 Закону України "Про вищу освіту" (2984-14) , враховуючи клопотання Черкаської обласної державної адміністрації та Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, а також потребу регіону у висококваліфікованих фахівцях з культури і мистецтв, НАКАЗУЮ:
1. Підтримати пропозицію Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (далі - Університет) щодо утворення Канівського коледжу культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (далі - Коледж) як відокремленого структурного підрозділу Університету, без права юридичної особи.
2. Взяти до відома, що Коледж діє на підставі затвердженого в установленому порядку положення, з правом вести окремий баланс, відкриття реєстраційного рахунку в органах Державної казначейської служби з правом мати код мережі.
Взяти до відома, що Коледж розміщується за адресою: Черкаська обл., м. Канів, вул. Федоренка, 28.
3. Ректорові Університету (Побірченко Н.С.):
3.1. Розробити та затвердити Положення і штатний розпис Коледжу.
3.2. Внести в установленому порядку зміни до структури та Статуту Університету.
3.3. Призначити в установленому порядку директора Коледжу.
3.4. Забезпечити Коледж педагогічними кадрами, матеріально-технічною та інформаційною базою, бібліотекою, науково-методичною літературою відповідно до встановлених нормативів та здійснити інші дії, передбачені законодавством, пов'язані з утворенням Коледжу.
3.5. Поінформувати Міністерство до 15 березня 2014 р. про вжиті заходи, пов'язані із забезпеченням діяльності Коледжу.
4. Департаменту економіки та фінансування (Даниленко С.В.) забезпечити фінансування Коледжу в установленому законодавством порядку.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Суліму Є.М.
Міністр
Д.В. Табачник
( Текст взято з сайту Міністерства освіти і науки http://www.mon.gov.ua )