ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
Р І Ш Е Н Н Я
05.11.2002 N 374

Щодо продовження терміну подання звітності торговцями цінними паперами, встановленого вимогами п.1.2 Порядку подання звітності торговцями цінними паперами, затвердженого рішенням Комісії від 10.06.97 N 11/1

( Рішення фактично втратило чинність у зв'язку з втратою чинності Наказу Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 11/1 (11/1) від 10.06.97, до якого вносились зміни )
Відповідно до п. 23 частини другої статті 7 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" (448/96-ВР) та з метою впорядкування терміну подання звітності торговцями цінними паперами, встановленого вимогами п.1.2 Порядку подання звітності торговцями цінними паперами, затвердженого рішенням Комісії від 10.06.97 N 11/1 (v11_1312-97) (із змінами та доповненнями) Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Інструктивний лист щодо продовження терміну подання звітності торговцями цінними паперами, встановленого вимогами п.1.2 Порядку подання звітності торговцями цінними паперами, затвердженого рішенням Комісії від 10.06.97 N 11/1 (v11_1312-97) .
2. Управлінню організаційного забезпечення Комісії (Піскун Н.С.) опублікувати рішення відповідно до чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії - заступника Голови М.Волкова.
Голова Комісії
О.Мозговий
Протокол засідання Комісії
від 5 листопада 2002 р. N 27
Торговцям цінними паперами

ІНСТРУКТИВНИЙ ЛИСТ

Про продовження терміну подання звітності торговцями цінними паперами, встановленого вимогами п.1.2 Порядку подання звітності торговцями цінними паперами, затвердженого рішенням Комісії від 10.06.97 за N 11/1 ( v11_1312-97 )

Продовження терміну подання звітності торговцями цінними паперами може бути дозволено у разі:
- надходження до Комісії письмового повідомлення про неможливість подання звітності у встановлений термін у зв'язку з втратою програмного забезпечення та/або документації, необхідної для формування звітності (із зазначенням терміну, необхідного для відновлення зазначеної документації);
- надходження до Комісії письмового повідомлення про неможливість подання звітності у встановлений термін у зв'язку з вилученням документів торговця цінними паперами у паперовій та електронній формах Державною податковою інспекцією та/або правоохоронними органами (з наданням копій документів, які підтверджують вилучення зазначеної документації).
Повідомлення про неможливість подання звітності до Комісії у термін, визначений п.1.2 Порядку подання звітності торговцями цінними паперами (v11_1312-97) , торговець цінними паперами має надати до загального відділу Комісії не пізніше останнього дня прийняття звітності.
Звітність торговців цінними паперами повинна бути надана до Комісії у місячний термін з моменту відновлення втраченого програмного забезпечення та/або документації, необхідної для формування звітності, та з моменту повернення вилученої документації (з наданням копій документів, які підтверджують повернення вилученої документації).
Голова Комісії
О.Мозговий