МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
24.06.2014 № 752

Про заходи, пов'язані з утворенням Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу

Відповідно до статті 30 Закону України "Про вищу освіту" (2984-14) , враховуючи клопотання Івано-Франківської обласної ради, Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Тернопільського національного економічного університету та Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу, потребу регіону у висококваліфікованих фахівцях юридичного та економічного напрямів, НАКАЗУЮ:
1. Підтримати пропозицію Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу (далі - Університет) щодо утворення відокремленого структурного підрозділу - Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу (далі - Коледж), без права юридичної особи, що діє на підставі затвердженого в установленому порядку положення.
Надати Коледжу окремі права фінансово-господарської самостійності, а саме: право вести окремий баланс, відкриття реєстраційного рахунку в органах Державної казначейської служби з правом мати код мережі.
2. Для розміщення Коледжу та з метою ефективного використання державного майна передати безоплатно з балансу Тернопільського національного економічного університету будівлю за адресою: Івано-Франківська область, м. Калуш, вул. Молодіжна, 7, на баланс Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу.
3. Ректорам Тернопільського національного економічного університету (Крисоватий А.І.) та Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу (Крижанівський Є.І.) утворити спільну комісію з прийняття-передачі майна і здійснити передачу-приймання зазначеного майна. Акт прийняття-передачі надати Міністерству на затвердження.
4. Івано-Франківському національному технічному університету нафти та газу (Крижанівський Є.І.):
4.1. Розробити та затвердити Положення і штатний розпис Коледжу.
4.2. Внести в установленому порядку зміни до структури та Статуту Університету.
4.3. Призначити в установленому порядку директора Коледжу.
4.4. Забезпечити Коледж педагогічними кадрами, матеріально-технічною та інформаційною базою, бібліотекою, науково-методичною літературою відповідно до встановлених нормативів.
4.5. Поінформувати Міністерство до 20 серпня 2014 р. про вжиті заходи, пов'язані із забезпеченням діяльності Коледжу.
5. Департаменту управління справами (Запольська Н.М.) погодити передачу будівлі за адресою: Івано-Франківської область, м. Калуш, вул. Молодіжна, 7, з балансу Тернопільського національного економічного університету на баланс Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу з Фондом державного майна України та Міністерством економічного розвитку і торгівлі.
6. Управлінню ліцензування, акредитації та нострифікації (Шевцов А.Г.) забезпечити внесення відповідних змін до ліцензії Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу.
7. Департаменту економіки та фінансування (Даниленко С.В.) забезпечити фінансування Коледжу в установленому законодавством порядку.
8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Совсун І.Р.
Міністр
С.М. Квіт
( Текст взято з сайту Міністерства освіти і науки http://www.mon.gov.ua )