МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
02.07.2014 № 187

Про внесення змін до Плану діяльності Мінрегіону України з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік

Відповідно до Закону України (1160-15) "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" (1160-15) та з метою забезпечення належного здійснення Міністерством регуляторної діяльності НАКАЗУЮ:
1. Внести до Плану діяльності Мінрегіону України з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік (v0580858-13) , затвердженого наказом Мінрегіону України від 11 грудня 2013 р. № 580 (зі змінами), зміни згідно з додатком.
2. Управлінню економіки систем життєзабезпечення (Хоцянівська Н.В.) разом з Департаментом нормативно-правового регулювання (Малашкін М.А.) забезпечити розміщення цього наказу на офіційному веб-сайті Міністерства.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Білоусова А.Л.
Перший
заступник Міністра
В.А. Негода
Додаток
до наказу Міністерства
регіонального розвитку, будівництва
та житлово-комунального
господарства України
02.07.2014 № 187

ЗМІНИ

до Плану діяльності Мінрегіону з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік ( v0580858-13 )

1. Доповнити пунктом 67 такого змісту:
"
67
Постанова Кабінету Міністрів України
Про встановлення деяких соціальних нормативів у сфері житлово-комунального обслуговування (соціальної норми житла та соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами, щодо оплати яких держава надає пільги та встановлює субсидії)
З метою встановлення державних соціальних нормативів у сфері житлово-комунального обслуговування для визначення державних соціальних гарантій щодо надання житлово-комунальних послуг та розмірів плати за ці послуги, які забезпечують реалізацію конституційного права громадянина на житло, визначення та обґрунтування розмірів видатків Державного бюджету України та місцевих бюджетів для надання населенню пільг і субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.
грудень
Управління економіки систем життєзабезпечення
".
Начальник
Управління економіки
систем життєзабезпечення
Н.В. Хоцянівська
( Текст взято з сайту Мінрегіону України http://www.minregion.gov.ua/ )