УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Державної комісії
з цінних паперів
та фондового ринку
27.12.2007 N 2332
( z0043-08 )
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
22 січня 2008 р.
за N 44/14735
( Положення втратило чинність на підставі Рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1119 (z1282-14) від 28.08.2014 )

ПОЛОЖЕННЯ

про Почесну грамоту Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку

1. Загальні положення

1. Почесна грамота Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі - Почесна грамота) установлюється для заохочення кращих працівників системи органів Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі - Комісія) та осіб, з якими співпрацює Комісія та які сприяють їй в роботі, як відзнака за конкретні особисті досягнення у виконанні завдань, пов'язаних з формуванням та забезпеченням реалізації єдиної державної політики щодо розвитку та функціонування ринку цінних паперів в Україні, адаптації національного ринку цінних паперів до міжнародних стандартів, сприянні розвитку ринку цінних паперів.
2. Почесною грамотою можуть нагороджуватися працівники Комісії, громадяни України та іноземні громадяни, з якими співпрацює Комісія та які сприяють їй в роботі.
3. Державні службовці, які представлені до нагородження Почесною грамотою, повинні, як правило, мати стаж роботи в Комісії не менше 3 років.
4. Нагородження Почесною грамотою здійснюється за рішенням Комісії.

2. Порядок представлення до нагородження відомчою відзнакою - Почесною грамотою

1. Подання про нагородження Почесною грамотою готується на ім'я Голови Комісії за погодженням з Керівником апарату.
2. Подання про нагородження Почесною грамотою на керівників структурних підрозділів центрального апарату та начальників територіальних органів Комісії готується кадровою службою центрального апарату Комісії, про нагородження працівників центрального апарату Комісії готується керівником самостійного структурного підрозділу, про нагородження працівників територіальних органів - начальником територіального органу Комісії.
3. Клопотання про нагородження Почесною грамотою громадян України та іноземних громадян, з якими співпрацює Комісія і які сприяють їй в роботі, вноситься на розгляд Комісії за поданням Керівника апарату, членів та Голови Комісії.
4. Проект рішення щодо нагородження Почесною грамотою готується кадровою службою центрального апарату Комісії та за поданням членів та Голови Комісії вноситься на розгляд Комісії згідно з регламентом роботи Комісії.
5. До подання про нагородження Почесною грамотою додається біографічна довідка особи, яка представляється до нагороди.
6. У поданні має бути зазначено: прізвище, ім'я, по батькові; дата народження; повна назва займаної посади, категорія посади та присвоєний ранг (для державних службовців) відповідно до запису в трудовій книжці; стаж роботи (загальний, державної служби, роботи у відповідному державному органі та на даній посаді); рівень виконання посадових обов'язків, ділові та професійні якості; підстави для подання.
7. У разі прийняття Комісією позитивного рішення кадрова служба центрального апарату Комісії готує наказ про нагородження особи Почесною грамотою.
8. У разі невідповідності документів вимогам пунктів 5 та 6 цієї глави документи про нагородження особи не розглядаються, про що повідомляють особу.

3. Порядок вручення відомчої відзнаки - Почесної грамоти

1. Нагородження Почесною грамотою проводиться відповідно до рішення Комісії та наказу Голови Комісії.
2. Вручення Почесної грамоти проводиться Головою Комісії в урочистій обстановці та приурочується до загальнодержавних свят, річниць створення Комісії, її територіальних органів та ювілейних дат працівника. Разом з Почесною грамотою нагородженому працівникові Комісії вручається грошова премія у розмірі 50% від посадового окладу за рахунок економії фонду оплати праці, про що зазначається в наказі Голови Комісії.
3. За дорученням Голови Комісії вручення нагородженим працівникам територіальних органів Почесної грамоти може бути проведено за місцем роботи нагородженої особи Керівником апарату, уповноваженим членом Комісії або керівником територіального органу.
4. У трудовій книжці особи, нагородженої Почесною грамотою, робиться відповідний запис із зазначенням дати і номера наказу.
5. Про вручення Почесної грамоти складається протокол, який зберігається в справах кадрової служби центрального апарату Комісії.
6. Облік і реєстрацію нагороджень Почесною грамотою веде кадрова служба центрального апарату Комісії.
Начальник відділу з питань
кадрової роботи та державної
служби
Ю.Тимощук