Указ
Президента України

Про делегацію України для участі у Щорічній зустрічі держав - учасниць Конвенції про заборону розробки, виробництва та накопичення запасів бактеріологічної (біологічної) і токсинної зброї та про їх знищення

1.Утворити делегацію України для участі у Щорічній зустрічі держав - учасниць Конвенції про заборону розробки, виробництва та накопичення запасів бактеріологічної (біологічної) і токсинної зброї та про їх знищення (995_054) (1-5 грудня 2014 року, м. Женева, Швейцарська Конфедерація) в такому складі:
КЛИМЕНКО
Юрій Аркадійович
-
Постійний представник України при Відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві, глава делегації
КОМІСАРЕНКО
Сергій Васильович
-
академік-секретар Відділення біохімії, фізіології і молекулярної біології НАН України, академік Національної академії наук України, заступник глави делегації (за згодою)
ВЕРЖИХОВСЬКИЙ
Олександр Мар'янович
-
директор Департаменту ветеринарної медицини Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України
КРЕНТОВСЬКИЙ
Микола Станіславович
-
заступник директора Департаменту реформування та державного санітарно-гігієнічного нагляду Державної санітарно-епідеміологічної служби України
МАНДИГРА
Микола Станіславович
-
виконуючий обов'язки академіка-секретаря Відділення ветеринарної медицини Національної академії аграрних наук України, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України (за згодою).
2. Міністерству закордонних справ України затвердити вказівки делегації України для участі у Щорічній зустрічі держав - учасниць Конвенції про заборону розробки, виробництва та накопичення запасів бактеріологічної (біологічної) і токсинної зброї та про їх знищення (995_054) .
3. Кабінету Міністрів України вирішити питання щодо фінансового забезпечення участі у Щорічній зустрічі держав - учасниць Конвенції про заборону розробки, виробництва та накопичення запасів бактеріологічної (біологічної) і токсинної зброї та про їх знищення (995_054) О. Вержиховського, С. Комісаренка, М. Крентовського, М. Мандигри (відряджаються з 30 листопада по 6 грудня 2014 року).
Президент України
П.ПОРОШЕНКО
м. Київ
29 листопада 2014 року
№ 895/2014