НАЦІОНАЛЬНА ЕКСПЕРТНА КОМІСІЯ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ СУСПІЛЬНОЇ МОРАЛІ
РІШЕННЯ
10.07.2014 № 36
З метою оптимізації діяльності Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі стосовно проведення експертизи Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі ВИРІШИЛА:
1. Доповнити розділ 2 Положення про представників Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі (vr002623-08) , затвердженого рішенням Національної комісії № 2 від 15.07.2008 (у редакції рішення Національної комісії № 30 від 24.05.2012), новим пунктом 2.8 такого змісту:
"2.8 проведення експертизи продукції і видовищних заходів, виробництво та обіг у будь-якій формі яких обмежено або заборонено законодавством про захист суспільної моралі та підготовка висновків про відповідність досліджуваної продукції і видовищних заходів чинному законодавству у сфері захисту суспільної моралі й можливість їх обігу на території України".
У зв'язку з цим пункти 2.8 - 2.18 вважати пунктами 2.9 - 2.19.
2. Затвердити Зміни і доповнення до Інструкції про порядок проведення експертизи Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі (va003623-09) , затвердженої рішенням Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі від 26.03.2009 № 3 (із змінами та доповненнями), що додаються.
Голова Національної
експертної комісії України
з питань захисту
суспільної моралі
В.В. Костицький
ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Національної експертної
комісії України з питань захисту
суспільної моралі
10.07.2014 № 36

ЗМІНИ І ДОПОВНЕННЯ

до Інструкції про порядок проведення експертизи Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі ( va003623-09 )

1. У пункті 1.1 слова "спеціалістами експертних управлінь апарату Національної експертної комісії" замінити словами "Національною експертною комісією".
2. У пункті 1.2:
у абзаці другому у визначенні слова "спеціалістами апарату Національної комісії" замінити словами "Національною комісією";
у абзаці восьмому слово "експерт" замінити словом "спеціаліст", а слово "апарату" виключити.
3. У абзаці першому пункту 1.3 слово "апарату" виключити.
4. У абзаці третьому пункту 4.1 слова "у структурному підрозділі апарату Національної комісії, у якому проводиться експертне дослідження,, у присутності начальника цього структурного підрозділу або особи, яка виконує його обов'язки, та працівника апарату Національної комісії, відповідального за діловодство у Національній комісії" виключити.
5. У пункті 4.4:
абзаци перший та другий доповнити словами "або засобами електронного зв'язку";
у абзаці третьому слова "структурного підрозділу апарату" замінити словом "спеціаліста".
6. У пункті 5.3 слова "у якому він працює" замінити словами "апарату Національної комісії, уповноваженого на проведення експертизи".
( Текст взято з сайту НК захисту суспільної моралі http://www.moral.gov.ua/ )