ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
НАКАЗ
19.03.2015 № 36

Про проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених Законом України "Про очищення влади", до заступників начальників територіальних управлінь ДСА України

З метою реалізації Закону України "Про очищення влади" (1682-18) , згідно з Порядком проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади" (563-2014-п) , затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563, та Планом проведення перевірок відповідно до Закону України "Про очищення влади" (1025-2014-р) , затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 1025-р,
НАКАЗУЮ:
1. Визначити 06 квітня 2015 року днем початку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади" (1682-18) (далі - перевірка) до заступників начальників територіальних управлінь ДСА України.
2. Визначити відповідальним за проведення перевірки управління кадрового забезпечення Державної судової адміністрації України.
3. Начальнику управління кадрового забезпечення Державної судової адміністрації України Дробинському О.В. довести до відома заступників начальників територіальних управлінь ДСА України текст цього наказу в день його видання.
4. В.о. начальника Прес-центру судової влади (на правах відділу) Какауліній О.В. розмістити текст цього наказу на офіційному веб-сайті ДСА України в розділі "Нормативно-правова база" у день його видання.
5. Заступникам начальників територіальних управлінь ДСА України в десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати до управління кадрового забезпечення Державної судової адміністрації України власноручно написану заяву про те, що до них застосовуються або не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади" (1682-18) , про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них відповідно до цього Закону.
6. Начальнику управління кадрового забезпечення Державної судової адміністрації України Дробинському О.В. та в.о. начальника Прес-центру судової влади (на правах відділу) Какауліній О.В. протягом трьох днів після одержання відповідної заяви забезпечувати розміщення на офіційному веб-сайті ДСА України інформації про початок проходження перевірки особи, копії її заяви та декларації (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом).
7. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
З. Холоднюк
( Текст взято з сайту ДСА України http://dsa.court.gov.ua )